Keltaiset remmikoristeiset bikinit
Viite: LC410546
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Keltaiset remmikoristeiset bikinit

Viite: LC410546
Toimitusaika 2-5 arkipäivää
19,95 €
 

Keltaiset kevyesti topatut kaksiolkaimiset bikiniliivit ja korkeavyötäröiset remmikoristeiset pakarat paljastavat bikinihousut. Yläosa sopii parhaiten n. B-kuppisille.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38-40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.

Materiaali: nailon + elastaani

Ilmainen toimitus ja vaihto!
  • Muutitko mielesi? :) Myymme laskulla, Sinulla on ilmainen VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa Postin kautta! Muutitko mielesi? :) Myymme laskulla, Sinulla on ilmainen VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa Postin kautta!
  • ILMAINEN TOIMITUS - postipakettina/Smartpostiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä/pikkupakettina kotiin 2-5 arkipäivässä. ILMAINEN TOIMITUS - postipakettina/Smartpostiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä/pikkupakettina kotiin 2-5 arkipäivässä.
  • Mietitkö kokoa? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi! Mietitkö kokoa? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi!
Saatat pitää myös

Reviews (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

Näyttävät bikinit

Kerran jouduin tuotteen vaihtamaan sillä oli liian iso (XL). Alaosa on hieman vaikea hahmottaa mikä remmi menee mihinkin, mutta kun sen tajuaa on helppo saada päälle. Mukava ja näyttävä päällä.

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos Jonna palautteistasi. Meillä on ilmainen vaihto, joten hyvä että sait sitten sopivan koon. Joskus noiden remmien kanssa joutuu tosiaan ensin hieman "pähkäilemään". :)<br /> <br /> Ystävällisin terveisin,<br /> HerSecret.fi asiakaspalvelu

#ilovehersecret - kun haluat erottua eduksesi

Tag Products

Not found products.