Keltaiset kevyesti topatut kaksiolkaimiset bikiniliivit ja korkeavyötäröiset remmikoristeiset pakarat paljastavat bikinihousut. Yläosa sopii parhaiten n. B-kuppisille.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38-40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.

Materiaali: nailon + elastaani

Asiakkaiden arviot

MiiaEmilia V. 2023 / 11 / 14

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Harmi

ISO alaosa ja pieni yläosa🤣

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että koko ei ollut Sinulle sopiva. Olitkin saanut jo palautuksen tehtyä. Asiakaspalvelumme auttaa hyvin mielellään, jos kaipaat apua sopivien vaatteiden valinnassa :)

Jenni T. 2020 / 3 / 8

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Kiva mutta malli oli väärä vartalolleni

S-kokoisena bikinien yläosan ympärysmitta oli vähän tiukka ja alaosassa lantiolle tulevat nauhat olivat liian väljät eli ne roikkuivat löysinä. Muuten olisi ollut kivan erikoinen biksu.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että bikinit eivät istuneet Sinulle hyvin. Voit vaihtaa bikinit täysin ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen; vaihto onnistuu helposti asiakaspalvelumme kautta! Bikineillä on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Jonna S. 2019 / 3 / 28

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Näyttävät bikinit

Kerran jouduin tuotteen vaihtamaan sillä oli liian iso (XL). Alaosa on hieman vaikea hahmottaa mikä remmi menee mihinkin, mutta kun sen tajuaa on helppo saada päälle. Mukava ja näyttävä päällä.

Kaupan vastaus:
Kiitos Jonna palautteistasi. Meillä on ilmainen vaihto, joten hyvä että sait sitten sopivan koon. Joskus noiden remmien kanssa joutuu tosiaan ensin hieman "pähkäilemään". :) Ystävällisin terveisin, HerSecret.fi asiakaspalvelu

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.