Violetti pitkähihainen läpikuultava väljä sifonkipusero röyhelöillä. Elegantti violetti röyhelöpusero on ihana vaate, kun yksivärinen romanttinen tyyli viehättää sinua. Rintamuksessa olevien röyhelöiden lisäksi myös hihansuut ovat näyttävät. Tyylikäs violetti sifonkipusero on oiva valinta siistimpää pukeutumista vaativaan arkeen toimistolle tai edustustapaamisiin. Yhdistä tyyliin halutessasi hyvin istuva jakku suorine housuineen tai kynähameineen niin täydellinen bisnestyyli on valmis. Vakavasti otettavan pukeutumisen ei tarvitse olla tylsää, joten uskalla näyttää omaa persoonallisuuttasi myös töissä valitsemalla yllesi persoonallisia ja tyylikkäitä vaatteita, joissa sinä viihdyt. Röyhelöinen pusero on helppo yhdistää monenlaisien alaosien kanssa ja se on tyylikäs juhlapusero erilaisiin juhliin.

HUOM: Napillinen, romanttinen pusero sopii malliltaan parhaiten melko pienirintaisille, kun materiaali ei jousta. Rintavilla nappien väliin jää helposti aukkoja. Pienikokoisilla, kokoja 32-36 käyttävillä naisilla, napitus näyttää kauniilta myös hieman rintavammilla.

Koko: One Size, vastaa parhaiten kokoja 36-40. Max suositusrinnanympärys on noin 90cm, mutta napit asettuvat kauneimmin pienemmällä rinnanympäryksellä.

Materiaali: 100% Polyesteri

Asiakkaiden arviot

Liisa K. 2023 / 12 / 18

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

En suosittele. Kaunis paita mutta rinnattomalle suunniteltu

Rinnoista paita jäi päälle todella ruman näköisesti, nappejen väliin jäi rakonen. Lisäksi napinläpi alkoi purkaantumaan ensimmäisellä kokeilulla.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että pusero ei istunut Sinulle hyvin. Napilliset ja joustamattomat vaatteet ovat haastava yhdistelmä rintaville, sillä puseron ollessa liian tiukka rinnan kohdalta, jäävät nappien välit valitettavasti helposti "irvistämään". Valikoimastamme löytyy paljon hyvin joustavia vaatteita, jotka sopivat täydellisesti muodokkaille. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa! Voit vaihtaa puseron ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus.

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.