Koucla punainen pitsinen maksimekko
Koucla punainen pitsinen maksimekko
Koucla punainen pitsinen maksimekko
Koucla punainen pitsinen maksimekko
Koucla punainen pitsinen maksimekko
Koucla punainen pitsinen maksimekko
Koucla

RM21038-2

Ostamalla tämän tuotteen saat 349 pistettä arvoltaan 3,49 €.

Upea punainen halterneck pitsinen maksimekko. Tämä seksikäs pitsimekko kerää katseet, joten se sopii vain itsevarmoille naisille. Upea pitsinen juhlamekko näyttää parhaalta ilman rintaliivejä, ja rintojen kohdalla olevat kupit sopivat parhaiten melko pienirintaisille (A-B -kuppi, max n. C-kuppi) naisille. Läpikuultava pitsinen helma sekä vyötäröllä oleva korsettityylinen osa ovat yksityiskohtia, jotka herättävät ihastusta. Punainen pitsinen pitkä mekko on rohkean tyylikäs iltapuku, jossa on punaisten mattojen glamouria.

Koko: One Size, vastaa parhaiten kokoja 36-38. Mekko sopii parhaiten kuvien mukaisesti ylipitkänä maksimekkona noin 170-senttisille. Muodokkailla naisilla pituus on lyhyempi. Huomioi, että vaikka helmassa pituutta on reilusti, lantiolla oleva kangas voi jäädä lyhyeksi/väärään kohtaan pidemmillä/pitkäselkäisillä naisilla. Pitkäjalkaisilla pituus riittää 175- tai jopa noin 180-senttisille. Voit myös harkita alle erillistä pidempää alushametta, mikäli hameosa jää liian lyhyeksi.

Materiaali: 90% Polyesteri / 10% Elastaani

Lue lisää

69,95 €

One Size
  • ♥ Toimitukset Tuusulan varastoltamme 1-3 arkipäivässä
  • ♥ 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • ♥ Helppoa, nopeaa ja vaivatonta shoppailua
  • ♥ Suomalainen perheyritys, 12 vuoden kokemuksella

Samankaltaisia tuotteita

Vaaleansininen_pitsikirjailtu_maksimekkoLC619278_4.jpgValkoinen_pitsikirjailtu_maksimekkoLC619278_1.jpgValkoinen_pitk_pitsinen_v_bodymekkoRM20283_3.jpgPunainen_pitk_pitsinen_v_bodymekkoRM20283_2.jpgMusta_pitk_pitsinen_v_bodymekkoRM20283_1.jpg