Violetti pitkähihainen kukkakuvioinen boho mekko. Huom: Mekko ei juurikaan jousta, joten harteikkaiden ja/tai isompikätisten kannattaa ottaa kokosuositusta suurempi koko.

Pituus: 89,5cm (S), 91,5cm (M), 93,5cm (L), 95,5cm (XL)

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 44-46.

Rinnanympärys: 93cm (S), 98cm (M), 103cm (L), 111cm (XL)
Vyötäröresori: 63-75cm (S), 68-80cm (M), 73-85cm (L), 81-93cm (XL)

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Tiia V. 2023 / 5 / 30

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Vastasi kokoaan, ensimmäisessä pesussa kuitenkin kutistui aika paljon

Katri K. 2023 / 3 / 3

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Nätti

Tosi ihana, kevyt ja hengittävä viskoosimekko! Ainoa miinus puoli oli hauiksen kohdalta kapeat hihat. Minulla on muuhun kokooni nähden hieman isohkot olkavarret, ja vaikka muilta osin koko oli sopiva, niin olkavarsi puristi. Kangas on joustamatonta, joten tämä kohta muodostui ongelmaksi. Mutta jos sinulla on normaalin sopusuhtaiset olkavarret, niin tämä mekko on sua varten!

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Harmi kuulla, että hihat jäivät liian pieneksi. Voit halutessasi vaihtaa mekon ilmaiseksi isompaan kokoon. :)

Miia P. 2022 / 8 / 16

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Tulee varmasti käyttöön!

Mekko on kaunis ja hyvänmittainen 167-senttiselle käytettäväksi leggingsien kanssa. Mietin kahden koon välillä ja muiden arvostelujen perusteella päädyin tilaamaan isomman koon ja hyvä niin! Materiaali ei ole joustavaa ja hartianseutu sekä hihojen yläosa on aika pientä kokoa. Jos on yläkropasta sirorakenteinen kokosuositus pitää varmastikin paikkansa, mutta harteikkaampien tai vahvakätisten suosittelisin ottamaan isomman koon. Mahtui hyvin rintavammallekin.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Jenni Eeva-Maria H. 2022 / 7 / 27

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Ihana boheemi mekko

Ihana mekko. Materiaali on ihanan kevyt eikä hiosta. Mekko on kuitenkin todella lyhyt jopa tällaiselle 160cm pitkälle. Minulla mekko yltti juuri ja juuri takapuolen alle. Kokomitoitus mekossa on myös melko pieni. Käytän normaalisti 42 kokoa eli olisi pitänyt sopia koko L, mutta otin kuitenkin koon XL (46-48) ja se oli sopiva. Pienempi koko olisi ollut liian pieni.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Kiva kuulla, että mekko oli mieluinen. :) Koon XL kokosuositus tässä mekossa on 44-46, mutta koska mekossa on joustava vyötäröresori, voi myös kokosuositusta isompi koko olla tästä sopiva. :)

Anu S. 2022 / 2 / 7

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Ihana boho mekko

Tilasin alkuun L koon, se oli kuitenkin pieni käsivarsista. Joten vaihdoin XL kokoon ja se oli juuri passeli! Käytän normaalisti n. 42/L kokoa paidoissa. Mekko on ihanan kevyt ja super ihana kuvionti ja mekon malli on todellakin mieleeni. Nappi ostos. Her secretin laatu ja vaatteet ei petä :) tilannut paljon ja tulen tilaamaan jatkossakin.

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon kivasta palautteestasi! :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.