Leopardikuvioinen v-maksimekko yläselästä solmittavilla nauhoilla. Mekko ei juurikaan jousta. Mekko sopii parhaiten noin 165-senttisille.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38-40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.

Rinnanympärys: 100cm (S), 105cm (M), 110cm (L), 115cm (XL)
Vyötärönympärys: 65cm (S), 70cm (M), 75cm (L), 83cm (XL)
Lantionympärys: 97cm (S), 102cm (M), 107cm (L), 115cm (XL)

Materiaali: polyesteri

Asiakkaiden arviot

Katri K. 2023 / 3 / 27

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Koko oli suositusta pienempi

Käytän normaalisti L-koon vaatteita, mutta ohjelma ehdotti normaalista poiketen M-koon mekkoa. Muuten M-koko olisi ollut ok, mutta joustamaton vyötärönauha oli liian tiukka. Kankaan laatu on aika huono, ja tuntuu käteen sellaiselta että alkaa helposti hiostaa. Ompelujälki on myös paikoitellen saunoissa kehnoa ja langanpätkiä irvottaa. Leikkaus on kuitenkin yllättäen sen verran onnistunut ja siro, että annan vielä L-koolle mahdollisuuden. Eli tämä on hieman huonolaatuinen ja luultavasti hiostava, mutta silti nätti mekko.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että ensin tilaamasi koko ei ollut Sinulle sopiva eikä mekkokaan vastannut täysin toiveitasi. Kokolaskuri on epätarkka ja sitä kannattaa käyttää vain, jos omasta koosta/ympärysmitoista ei ole mitään tietoa. Suosittelemme käyttämään tuotetiedoista löytyvää kokosuositusta oikean koon valinnassa. Usein tuotetiedoista löytyy myös tarkempia tuotemittoja, joita voi ja kannattaa käyttää apuna oikean koon valinnassa. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään koon kanssa! Vaihdon saitkin jo hoidettua. :)

Hanna P. 2023 / 3 / 3

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Löysähkö malli

S koko oli minulle vähän isohko, ei istunut minulle tämä.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että mekko ei istunut Sinulle täydellisesti. Voit vaihtaa mekon ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Mekolla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.