EB sininen kukkakuvioinen v-maksimekko vyöllä
EB sininen kukkakuvioinen v-maksimekko vyöllä

2336-2

Ostamalla tämän tuotteen saat 274 pistettä arvoltaan 2,74 €.

Valitse koko:
S, vastaa parhaiten kokoa 36.
M, vastaa parhaiten kokoa 38.
L, vastaa parhaiten kokoa 40.

Pituus: 144cm. Upea sininen lyhythihainen kukkakuvioinen maksimekko noin 165-senttisille ja kaunis midimekko kukkakuosilla yli 175-senttisille. Muodokkailla naisilla pituus on lyhyempi.

Kaunis kukkamekko v-pääntiellä on erittäin naisellinen vaate, joka sopii moneen eri tilanteeseen. Mukana tuleva nauhavyö korostaa naisellisia muotojasi. Erityisen upea pitkä kukkamekko on kesällä, kun haluat erottua eduksesi kesän juhlissa tai treffeillä. Käytä sellaisenaan tai yhdistä esimerkiksi neuletakin kanssa. Jos v-kaula-aukko tuntuu omaan tyyliin liian rohkealta, laita alle alustoppi. Jos haluat tuoda vyötäröä enemmän esille, kokeile vyötärölle leveämpää vyötärövyötä.

Materiaali: Polyesteri. Vuori: Viskoosi 95% + 5% Elastaani

Valmistusmaa: Italia

Lue lisää

54,95 €

SML
  • Nopeat toimitukset Vantaan varastoltamme jopa yhdessä päivässä
  • 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • Suomalainen perheyritys, supernopeaa palvelua

Samankaltaisia tuotteita

EB_valkoinen_kukkakuvioinen_v_maksimekko2180_2.jpgEB_lila_kukkakuvioinen_v_maksimekko2180_1.jpgKoucla_sininen_kukkakuvioinen_v_maksimekko_halkiollaRM79276_4.jpgCW_Azura_valkoinen_kukkakuvioinen_v_vekkimaksimekko_vyllAZURA_1.jpgCW_Azura_monivrinen_kukkakuvioinen_v_vekkimaksimekko_vyllAZURA_2.jpgCW_Azura_teal_kukkakuvioinen_v_vekkimaksimekko_vyllAZURA_3.jpg