Vaaleanpunainen koristekirjailtu pitkä v-juhlamekko halkioilla. Sopii parhaiten n. 165-senttisille.

Pituus: 141cm (S), 143cm (M), 145cm (L), 147cm (XL)

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 44-46.

Rinnanympärys: 90cm (S), 95cm (M), 100cm (L), 108cm (XL)

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Henna T. 2022 / 5 / 3

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen

Ihana mekko. Väri hieman kuvia tummempi. Kangas hyvä ja laadukkaan tuntuinen. M koko oli 165cm pitkälle hyvä. Vastasi kokotaulukon mukaista. normaalisti S kokoisena, mutta isorintaisena M koko oli juuri hyvä. En huomannut kuvasta, että kangas on todella löysä rintojen sivulta, joten ei ollutkaan sitä mitä hain, tällä kertaa.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että mekko ei ollut kuitenkaan ihan sitä mitä hait. Suosittelen kokeilemaan tätä mekkoa koossa S. :) https://www.hersecret.fi/naisten-vaatteet/mekot-ja-hameet/mekot/juhlamekot/vihrea-wrap-look-v-maksimekko-pitsilla-ja-halkiolla.html Vaihto mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen on ilmainen. Mekolla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus.

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Vihreä koristekirjailtu pitkä v-juhlamekko

Miia P. 2022 / 4 / 7

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen lyhyemmille

Mekko on kaunis, mutta jäi minulle harmillisesti lyhyemmäksi kuin olisin toivonut. Käytän yleensä kokoa S, mutta tästä mekosta koko M olisi ehkä ollut isorintaiselle parempi. Oli aika napakka rinnan kohdalta, joten en yrittänyt lopulta edes laittaa mekkoa kiinni, kun huomasin mekon olevan liian lyhyt minun makuun. Olen 167cm, tilasin koon S ja mekko oli noin nilkkapituinen. Olisin halunnut mekon olevan pidempi, jotta mekon kanssa olisi voinut käyttää korkokenkiä. Tämä mekko tulossa siis palautuksena.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että tuote ei vastannut toiveitasi. Voit vaihtaa mekon ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Mekolla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Susanne O. 2022 / 3 / 6

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Kaunis mekko

Mekko oli tosi kaunis ja ihanaa laatua, mutta lähti silti palautukseen, koska yläosan päälimmäiset persikan värisetkangasosiot oli hiukan löysähköt ja valahti alas. Siksi en lähtenyt mekkoa vaihtamaan pienempään kokoon, sillä se oli minulle muuten jo niin istuva, ettei pienempi olisi mahtunut päälleni vyötärön kohdalta :)

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Aulikki Q. 2022 / 3 / 3

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Ehdoton suositus

Tilasin koon M ja se istuu täydellisesti koon M ylävartalon. Alavartalo jää helman kätköihin. Olkaimet pysyvät uskomattoman napakasti olkapäillä vaikka tulevat juuri olan kaartuvaan kohtaan. Vyömäinen vyötärö tuo uuman esiin ja pitsit korostavat puvun naisellisuutta. Kangas on mukavan paksua ja laskeutuvaa. Halkiot lisäävät helman liikettä kävellessä. Aivan upea mekko.

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Vihreä koristekirjailtu pitkä v-juhlamekko

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.