Musta korkeavyötäröinen midimittainen tekonahkahame vyöllä. Sopii parhaiten lantioon nähden kapeavyötäröisille.

Valitse koko:
S/M, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 36-38.
L/XL, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 40-42.
XL/XXL, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 42-44.

Materiaali: 10% PU / 75% Polyamidi / 15% Elastaani

Asiakkaiden arviot

Miia O. 2023 / 6 / 10

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Pientä kokoa

Hame todella kaunis. Valitettavasti erittäin pientä kokoa, olen kokoa M ja tilasin XL/XXL eikä vetuketju mene siltikään kiinni.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että hame ei ollut Sinulle sopiva. Tässä hameessa on tosiaan pieni mitoitus. Lisäksi hame on malliltaan vyötäröstä hyvin kapea lantioon verrattuna. Voit halutessasi vaihtaa hameen ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Marija Elisabet L. 2022 / 11 / 6

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

"ei vastaa oikeaa kokoa"

Hirmuisen kivan näköinen mekko mutta olen kokoa M/L, vieläpä enemmän M, ostin L/XL muttei todellakaan vastaa kokoaan. Aivan liian pieni.Ystäväni osti minulta mekon joka on kokoa S ja hänelle oli sopiva. Harmittaa.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että koko ei ollut Sinulle sopiva. Tässä hameessa on tosiaan normaalia kokoa pienempi vyötärö ja hame sopii parhaiten lantioon nähden kapeavyötäröisille; koon L/XL lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 40/42, mutta vyötärönympärys on pienempää mitoitusta. Tästä hameesta on saatavilla isompi koko XL/XXL. Myös tässä isommassa koossa vyötärönympärys on pientä mitoitusta lantioon nähden. Asiakaspalvelumme auttaa hyvin mielellään, jos kaipaat apua oikean koon valinnassa tai mietit jonkin tuotteen sopivuutta. Myös tästä blogipostauksesta voi olla apua: https://blog.hersecret.fi/oikeaa-kokoa-metsastamassa

Anne N. 2020 / 11 / 23

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Todella niukka mitoitus.

Hame näytti ja vaikutti kauniille, mutta ei puhettakaan, että olisi mahtunut päälle. Tilasin XL/XXL, normi kokoni on L/XL. Todella kapea vyötäröstä, joten ei mahtunut lantion kohdalta päälle. Asiaa olisi helpottanut pidempi vetoketju. Hyvät naurut sain kyllä, vaikka harmitti palauttaa. Toimitus oli nopea.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että koko ei ollut sopiva. Tässä hameessa on tosiaan kapea vyötärö verrattuna lantionympärykseen. Tarkistithan, että sait varmasti oikean koon hameesta? XL/XXL hameen lantionympärys vastaa parhaiten kokoja 42/44, vyötärö on lantioon nähden merkittävästi pienempää kokoa. Koko-oppaamme löydät täältä: https://www.hersecret.fi/content/koko-opas Voit vaihtaa hameen ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen! Huomioithan kuitenkin, että muissa saman valmistajan korkeavyötäröisissä housuissa/hameissa on samanlainen mitoitus. Asiakaspalvelumme auttaa hyvin mielellään, jos kaipaat apua oikean koon valinnassa/tuotteen istuvuuden arvioinnissa. :) Hameella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. Kivaa alkanutta viikkoa! :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.