Mily sininen pitkä vekkihame kultaisella vyötäröresorilla (plus size)
Mily sininen pitkä vekkihame kultaisella vyötäröresorilla (plus size)

7020-3

Ostamalla tämän tuotteen saat 249 pistettä arvoltaan 2,49 €.

Upea sininen pitkä hame vekkihelmalla ja kultaisella vyötäröresorilla. Ilmava hame kesään on miellyttävä päällä lämpimillä keleillä, joten voit stailata sen osaksi kesätyyliä. Kun haussasi on hieno XL juhlahame, tämä tyylikäs plus koon hame on erinomainen vaihtoehto. Pitkä helma tekee vaatteesta soveliaan moneen eri tilanteeseen. Kultainen vyötäröresori tuo näyttävyyttä muuten yksiväriseen vaatteeseen, ja vekkihelma lisää tyylikkyyttä. Tämä ihana sininen XL hame saa sinut tuntemaan olosi upeaksi. Voit yhdistää sen helposti erilaisiin yläosiin, joten saat luotua sen ympärille monenlaisia eri tyylejä. Täydellinen juhlatyyli on valmis, kun lisäät esimerkiksi kauniin puseron ja sirot korkokengät. Laittamalla paidan helman vyötärön sisään, hame pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Kaunis sininen tuo väriä asukokonaisuuteen ja se näyttää upealta esimerkiksi valkoisen ja mustan kanssa.

Ihana maksihame alle 160-senttisille naisille, ja upea midihame yli 170-senttisille. Voit vaikuttaa pituuteen itse nostamalla vyötäröä korkeammalle tai laskemalla matalammalle. Muodokkailla naisilla pituus on lyhyempi.

Koko: Plus Size, vastaa parhaiten kokoja 42-48.

Materiaali: Polyesteri

Valmistusmaa: Italia

Lue lisää

49,95 €

One Size
  • Nopeat toimitukset Vantaan varastoltamme jopa yhdessä päivässä
  • 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • Suomalainen perheyritys, supernopeaa palvelua

Samankaltaisia tuotteita

Mily_sininen_lyhythihainen_jumpsuit__plus_size3407_2.jpgMily_lila_lyhythihainen_v_mekko_vyll_plus_size8629_2.jpgMily_sininen_lyhythihainen_v_mekko_vyll_plus_size8629_4.jpgCW_Shamara_sininen_krmekuvioinen_high_low__latinahameSHAMARA_2.jpgLeopardikuvioinen_hameLC65376_20.jpgKoucla_vaaleansininen_satiinilook_maksihame_halkiollaRM06121_5.jpg