Mustat korkeavyötäröiset push up wetlook leggingsit takapuolta korostavalla leikkauksella. Korkeavyötäröiset leggingsit ovat mukavat päällä, ja näyttävät mustat wetlook leggingsit sopivat monenlaiseen biletyyliin. Keinonahkaiset leggingsit ovat suosittuja vuodesta toiseen. Nämä mustat wetlook legginsit, joiden takapuolta imarteleva leikkaus saa pepun näyttämään pyöreämmältä, on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan housuina lyhyen tai normaalimittaisen yläosan kanssa. Toki voit käyttää näitäkin legginsejä myös pidemmän yläosan, tunikan tai mekon kanssa. Sinä päätät!

HUOM: Leggingseissä EI ole toppauksia. Tekonahkaiset leggingsit sopivat parhaiten noin 165-senttisille ja lantioon nähden melko kapeavyötäröisille.

Valitse koko:
S/M, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 36/38.
M/L, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 38/40.
L/XL, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 40/42.

Materiaali: 75% Polyamidi, 15% Elastaani, 10% PU

Asiakkaiden arviot

Heini O. 2024 / 4 / 4

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Tiukat

M koon omaavalle naiselle pienet, ei mene täysin jalkaan.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että koko ei ollut Sinulle sopiva. Katsoin, että olit tilannut leggingseistä koon S/M (36/38), joten voit halutessasi vaihtaa ne helposti isompaan kokoon. Leggingsit on saatavilla S/M lisäksi kokoina M/L (38/40) ja L/XL (40/42). Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme, voimme yhdessä miettiä kumpiko koko voisi olla Sinulle parempi. Vaihto on ilmainen. :)

Salla A. 2024 / 3 / 26

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Kivat pöksyt!

Materiaali on kivan liukasta ja joustavaa. Pehmoinen sisäpinta tuntuu mukavalta iholla ja housut on helppo vetää jalkaan. Hintaansa nähden laadukkaat.

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.