Mitkä ovat leggingsit?

Sanotaan, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Niin myös leggingseillä: leggingsit, legginsit, leggings, leggins, leggarit, trikoot tai tuttavallisesti ihan vaan kalsarit. Naisten legginsit ovat vartaloamyötäilevat, joustavat, trikoomaiset housut, joita voit käyttää monella eri tapaa. Leggingsit ovat tulleet jäädäkseen ja ne ovat yksi perusvaatteista, joita naiset rakastavat ja joita olisi hyvä löytyä jokaisen vaatekaapista.

Parhaat naisten leggingsit

Mikä tekee leggingseistä hyvät? Mukavuus ennen kaikkea ja että ne istuvat hyvin, mutta myös näyttävyys, kestävyys ja hyvä materiaali on iso plussa.

Parhaat leggingsit ovat niin mukavat päällä, että ne eivät tunnu päällä miltään ja voit pitää niitä päälläsi miten pitkään vain. Paljon joustavat legginsit takaavat, että ne istuvat sinulle täydellisesti joka kohdasta. Tuotetta kokeillessa tiedät kyllä ovatko trikoot mukavat päällä.

Korkeavyötäröiset leggingsit tukevat vatsaa, mutta joustava vyötärö ei purista vatsaa ikävästi. Eri naiset pitävät vaatteissa eri asioista, joten toiset haluavat leggingsien olevan mieluummin matalavyötäröiset.

Meiltä löytyy paljon leggings vaihtoehtoja, joten valitse parhaat juuri sinulle. Tutustu laajaan leggins valikoimaamme ja löydä suosikkisi.

Mitkä naisten legginsit sopivat sinulle parhaiten?

Kun haussa on täydelliset leggingsit, on tärkeää valita oikea koko. Liian pieni koko tuntuu epämukavalta ja voi johtaa vaatteen ennenaikaiseen hajoamiseen. Liian isot taas ei tunnu pysyvän päällä. Meiltä löydät sekä xs leggingsit että leggingsit xxl-koossa.

Oikean koon lisäksi mieti leggingsien käyttötarkoitusta ja minkä vaatteiden kanssa haluat käyttää niitä; Talvikäyttöön vai kesälle? Peitätkö pepun pitkällä yläosalla vai etsitkö trikoita käytettäväksi sellaisenaan?

Leggingsejä on saatavilla eripaksuisina, joten naisten leggingsit sopivat käyttöön vuoden ympäri. Ohuemmat kangasleggingsit tai näyttävät leggingsit halkioilla ovat hyviä kesäaikaan. Paksut ja vuorelliset leggingsit pitävät sinut lämpimänä talvella.

Jos haluat hoikentavan vaikutelman, valitse muotoilevat leggingsit silottelemaan muhkuroita.

Naisten talvileggingsit

Suomen talvi voi toisinaan olla hyvinkin kylmä. Kun haluat pukeutua tyylikkäästi viileästä kelistä huolimatta, ota käyttöön talvileggingsit. Talvikäyttöön suunnitellut lämpimät leggingsit löydät valikoimastamme nimellä thermoleggingsit.

Naisten talvilegginsit ovat paksumpaa kangasta ja niissä voi olla myös pehmeä vuori. Materiaalit vaihtelevat, joten tarkista tarkista tuotetiedoista mistä materiaalista tuote on valmistettu.

Paksut leggingsit naisille on talvikäyttöön suunnitellut talvi legginsit, joissa tarkenet myös viileämmillä keleillä.

Voiko legginsejä käyttää housuina?

Yksi muotimaailman kiistellyimpiä kysymyksiä on: onko leggingsit housut. Treenikäyttöön suunnattuja paksumpaa materiaalia olevia leggingsejä voidaan hyvin käyttää lyhyen yläosan kanssa.

Taskullisia legginsejä voidaan ajatella olevan tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan. Leggingsit taskuilla, varsinkin takataskuilla sopii käytettäväksi myös housuina.

Erityisesti treenitrikoot, joissa on takapuolta korostava rypytys, on tarkoitettu muiden ihmisten nähtäville. Jos olet nähnyt paljon vaivaa upeiden pakaralihasten eteen, ei ole väärin haluta esitellä tuloksia myös muille. Treenitrikoot rypytyksellä tuovat takapuolen paremmin esiin ja saavat pepun näyttämään pyöreämmältä.

Monien mielestä legginsit ovat tyylikkäimmät yhdistettynä pidempään yläosaan. Älä anna kuitenkaan muiden ihmisten määritellä tyyliäsi - sinä päätät itse miten haluat pukeutua ja millaisissa vaatteissa sinä tunnet olosi hyväksi.

Miten yhdistää leggingsit tyylikkäästi?

Kun haluat pukeutua mukavasti ja tyylikkäästi, leggingsien kanssa loistavasti yhteen sopii kaunis tunika. Mustat leggingsit ja paitamekko on voittamaton yhdistelmä, joka on täydellinen valinta arkeen. Voit kokeilla myös pitkää villatakkia.

Kokeile rohkeasti värikkäitä leggingsejä ja pidä hauskaa luodessasi uusia asukokonaisuuksia.

Näyttävät legginsit

Meiltä löydät hienot legginsit, joissa erotut eduksesi joukosta. Nyörikoristeet, erilaiset halkiot, pitsikoristeet, mesh-yksityiskohdat… Nyörikoristeiset, värikkäät ja kuviolliset leggingsit ja muut tyylikkäät yksityiskohdat vaatteissa, kuten pitsi ja halkiot, keräävät katseet. Meiltä löydät upeat leggingsit plus koossa ja pienissä koissa koosta xs alkaen.

Farkkuleggingsit

Jos olet mukavuudenhaluinen pukeutuja, mutta haluat näyttää siltä kuin sinulla olisi yllä farkut, farkkulegginsit on valmistettu juuri sinua ajatellen. Farkkulegginsit näyttävät farkuilta, mutta ovat päällä supermukavat.

Edulliset farkkuleggingsit sopivat täydellisesti arkeen, kun toiveenasi on yhdistää pukeutumisessa mukavuus ja tyyli. Korkeavyötäröiset farkkuleggingsit ovat monien suosikit. Voit kokeilla tuotetta, niin tiedät minkä takia niin monet rakastavat niitä.

Kiiltävät leggingsit

Wetlook / latex look / tekonahkaiset leggingsit sopivat täydellisesti bileisiin ja viihteelle. Mustat wetlook legginsit on saatavilla sekä thermona että ohuemmalla materiaalilla. Wetlook leggingsit xxl isoissa koissa kuuluu valikoimaamme pienempien kokojen lisäksi.

Imartelevat treenitrikoot salille ja vapaa-aikaan

Jos joskus oli aika, kun treenitrikoot vedettiin päälle vain lähdettäessä urheilemaan, ovat ajat siitä muuttuneet. Urheilullinen tyyli on haluttu look, joka sopii täydellisesti myös vapaa-ajan viettoon, vaikka tarkoituksena ei olisi urheilla.

Urheilullisuus nähdään positiivisena asiana ja treenivaatteet kuuluvat osaksi monen arkivaatetusta. Treenitrikoista suosituimmat ovat imartelevat korkeavyötäröiset treenitrikoot. Plussaa on trendikäs takapuolta korostava rypytys.

Lue lisää