Koucla musta latex look jumpsuit vetoketjulla
Koucla musta latex look jumpsuit vetoketjulla
Koucla musta latex look jumpsuit vetoketjulla
Koucla musta latex look jumpsuit vetoketjulla
Koucla

RM21149-1

Ostamalla tämän tuotteen saat 299 pistettä arvoltaan 2,99 €.

Musta pitkähihainen latex look catsuit vetoketjulla. Kun haussasi on erittäin seksikäs vaate, joka nuolee vartalosi muotoja, on tämä musta lateksi catsuit erinomainen valinta. Pitkät hihat ja pitkät lahkeet tekevät asusta peittävän, mutta vaikka vetäisit vetoketjun aivan kiinni asti, ei asua voi kukaan sanoa tylsäksi. Päätät itse miten peittävän tai paljastavan haluat asun kulloinkin olevan, sillä voit jättää edessä olevan vetoketjun osittain myös auki. Avaamalla vetoketjua voit tehdä asusta seksikkäämmän paljastamalla hieman povea.

Kun lisäät asuun korvallisen pannan, on sinulla valmiina seksikäs Halloween asu tai vappuasu. Eikä sinun tarvitse ostaa vaatekaappiin erillistä rooliasua, joka tulee vain harvoin käyttöön. Lateksinen jumpsuit on seksikäs bilevaate, jonka saat käyttöön ympäri vuoden - pois lukien kuumimmat hellepäivät, jolloin pitkälahkeinen asu voi tuntua päällä liian tukalalta.

Latex haalari sopii parhaiten lantioon nähden melko kapeavyötäröisille. Olka-haaramitta sopii parhaiten n. 165-170-senttisille. Rintavilla ja pitkäselkäisillä olka-haarapituus voi jäädä lyhyeksi myös lyhyemmillä. Jalkoihin nähden lyhytselkäisillä haalari voi olla sopiva myös pidemmillä naisilla, sillä lahkeissa riittää pituutta.

Valitse koko:
S, jos käytät normaalisti kokoa 36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42.

Materiaali: 70% Polyesteri / 25% Polyuretaani / 5% Elastaani

Lue lisää

59,95 €

SMLXL
  • ♥ Toimitukset Tuusulan varastoltamme 1-3 arkipäivässä
  • ♥ 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • ♥ Helppoa, nopeaa ja vaivatonta shoppailua
  • ♥ Suomalainen perheyritys, 12 vuoden kokemuksella

Samankaltaisia tuotteita

Koucla_punainen_wetlook_catsuit_nyreill_ja_pitsillRM19745_2.jpgMusta_tekonahkainen_v_jumpsuit_vyllRM03273_1.jpgMusta_pitkhihainen_tekonahkainen_jumpsuit_vyllRM00270_1.jpgKoucla_musta_wetlook_catsuit_2_way_vetoketjullaRM191981_1.jpgKoucla_musta_wetlook_catsuit_nyreill_ja_pitsillRM19745_1.jpgKoucla_viininpunainen_wetlook_catsuit_2_way_vetoketjullaRM191981_2.jpg