Vihreämusta 3-osainen alusasusetti remmeillä
Vihreämusta 3-osainen alusasusetti remmeillä
Vihreämusta 3-osainen alusasusetti remmeillä
Vihreämusta 3-osainen alusasusetti remmeillä
LC

LC351191-P2

Ostamalla tämän tuotteen saat 124 pistettä arvoltaan 1,24 €.

Vihreämusta pitsinen kolmeosainen alusasusetti sisältää remmikoristeiset rintaliivit, stringit ja vyötärökoristeen. Rintaliivit sopivat parhaiten noin B-kuppisille, rintavammille liivit sopivat käytettäväksi puolikuppina, jotka paljastavat rinnat lähes kokonaan mutta antavat kuitenkin niille ryhtiä/tukea. Vyötärökoriste sopii parhaiten melko kapeavyötäröisille.

Tämä seksikäs alusasusetti pitsillä ja remmeillä ei jätä kylmäksi. Vihreä yhdistettynä mustaan on upea väriyhdistelmä. Rintaliivit remmeillä ovat seksikkäät ja antavat rinnoille tukea. Vyötärökoriste tuo asuun hienon, erilaisen lisän. Saadaksesi vaihtelua, voit kokeilla käyttää asua silloin tällöin myös kaksiosaisena alusasusettinä ilman vyötäröosaa. Kun etsinnässäsi on uusi naisten alusasu, jonka toivot tuovan piristystä parisuhteeseen tai tuovan sinulle itsevarman olon, on tämä setti hyvä valinta.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 34-36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.

Vyötärönympärys: 68cm (S), 72cm (M), 76cm (L)

Materiaali: polyesteri + elastaani

Lue lisää

24,95 €

SML
  • ♥ Toimitukset Tuusulan varastoltamme 1-3 arkipäivässä
  • ♥ 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • ♥ Helppoa, nopeaa ja vaivatonta shoppailua
  • ♥ Suomalainen perheyritys, 12 vuoden kokemuksella

Samankaltaisia tuotteita

Musta_keinonahkainen_sukkanauhaliivisetti_ketjuillaLC351195_P2.jpgVihremusta_remmi__ja_pitsikoristeinen_samettialusasusettiLC35296_9.jpgMusta_pitsinen_korkeavytrinen_choker_sukkanauhaliivisettiLC35643_2.jpgMusta_pitsinen_sukkanauhaliivisetti_avokupeillaLC35659_2.jpgMusta_korkeavytrinen_pitsinen_alusasusetti_rintahalkioillaLC351196_P2.jpg