Hygieniatuote! Palautusoikeus koskee vain avaamatonta jälleenmyyntikelpoista pakkausta. Tuotteella ei ole ilmaista vaihto-oikeutta ja palautuksesta veloitetaan aina maksu.

Bye Bra kaksipuolinen kertakäyttöinen ihoteippi/vaateteippi, joilla kiinnität vaatteen paikoilleen. Paketti sisältää 30 teippiä.

Bye Bra on allergiatestattu. Ne kestävät myös vettä ja kosteutta!

HUOM: Suomenkieliset ohjeet löydät alapuolelta.

Valmistettu Hollannissa.

Suomenkieliset käyttöohjeet:

Aseta teipit täysin puhtaalle ja kuivalle iholle. Etsi kohta missä haluat vaatteen pysyvän paikoillaan. Irroita sen jälkeen teipistä toinen suojapaperi, ja paina teippi tukevasti ihoon kiinni. Kun teippi on paikoillaan, poista jäljellä oleva suojapaperi, ja paina se kiinni vaatteeseen. Pidä paikoillaan muutama sekunti ennen kuin päästät irti. Poista teippi yksinkertaisesti kuorimalla pois. Jos teippi ei lähde helposti, käytä saippuavettä apuna.

Älä käytä vaurioittuneelle, auringonpolttamalle tai ärtyneelle iholle. Älä lisää itse liimaa. Jos ihosi ärtyy teipistä, lopeta teipin käyttö välittömästi. Poista teippi vaatteesta ennen pesua ja silitystä. Testaa herkkämateriaalisten vaatteiden yhteensopivuus teipin kanssa ennen käyttöä.

Asiakkaiden arviot

Jossu 2018 / 6 / 7

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Bye Bra vaateteippi

Hyvä tuote. Pitää hyvin vaatteen paikallaan. Pieni miinus kun jättää liima pinnan ihoon, mutta sen kyllä saa hyvin pestyä pois.

kati 2017 / 12 / 27

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Bye Bra vaateteippi

moi,moi,Hersecret, joo oli se teippi hyvä ,mutta,se jättää huonon jäljen ihoon,ja,on paha saada vaatteesta irti sit siitä jää kauhea liima pinta vasta puoleen vaatteeseen,ei meina lähteä pois,muuten hyvä.t kati h/kari h

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.