Musta pitsinen lyhythihainen body. Rinnan kohdalla vuorikangas, muualta bodysuit on läpinäkyvää pitsiä. Musta pitsibody on kaunis vaate, jossa voit tuntea olosi upeaksi. Se näyttää upealta sekä housujen että hameiden kanssa. Erityisen hyvä valinta musta body on naisellisten korkeavyötäröisten alaosien kanssa; koristeellinen vyötäröosa pääsee näkyville, mutta sinun ei tarvitse miettiä tuleeko housujen vyötärön sisälle laitetusta paidan helmasta muhkuroita vyötärölle. Romanttinen pitsibodysuit on imarteleva vaate esimerkiksi treffeille ja illanistujaisiin. Lisäämällä asuun neuletakin saat vaatteen helposti ympärivuotiseen käyttöön.

Bodysuit sopii parhaiten noin 165-senttisille tai lyhyemmille. Pitkäselkäisillä ja/tai rintavilla olka-haara-mitta voi jäädä liian lyhyeksi myös tätä lyhyemmillä. Jos mietit kahden koon välillä, kannattaa erityisesti rintavampien ottaa isompi koko. Jos olka-haara pituus on sinulle liian lyhyt, mutta tuote on muuten mielestäsi ihana, jätä body haaroista auki tai harkitse jatkopalaa.

Pituus: 68cm (S), 70cm (M), 72cm (L), 74cm (XL)

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 34-36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 44.

Vyötärönympärys: 67-72cm (S), 72-77cm (M), 77-82cm (L), 85-90cm (XL)

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Petra P. 2023 / 6 / 6

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

En suosittele

Liian löysä ja kupit ei tue

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että tuote ei istunut Sinulle hyvin. Voit vaihtaa bodyn ilmaiseksi pienempään kokoon tai mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus.

Eliisa J. 2023 / 2 / 10

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suositukset!

Sopivan napakka, olematta silti yhtään puristava, kevyt, mukava päällä, koko osuva 😍

Kaupan vastaus:
Kiva kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.