×

Ilmainen toimitus 1-2 arkipäivässä*
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa
Ilmainen ja helppo vaihto

Esittelyssä: Huippunopea Budbee kotiinkuljetus

Postattu29.01.2021
Yhä useampi Budbeen toimitusalueen sisällä asuva valitsee toimitustavaksi Budbee kotiinkuljetuksen. Ainakin seuraavat kaksi kuukautta Budbee noutaa tilauksia varastoltamme joka arkiaamu. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pääkaupunkiseudulle toimitus on mahdollinen jo samalle illalle.


Vaivattomat, ympäristöystävälliset, edulliset ja nopeat kotiinkuljetukset

Budbee toimittaa suoraan kotiovellesi. Budbee ehdottaa etukäteen toimitusaikaa ja voit tarvittaessa helposti muuttaa toimitusajan sinulle paremmin sopivaksi. Toimitukset ovat iltaisin klo 17 jälkeen, kun suurin osa ihmisistä viettää aikaa kotonaan. Budbee pitää sinut ajan tasalla toimituksen kulusta, ja voit seurata kuljetusautoa reaaliaikaisesti puhelimellasi. Voit myös pyytää kuljettajaa soittamaan ovikelloa ja jättämään lähetyksen ovesi taakse, jolloin toimitus tapahtuu täysin ilman kontaktia.

Haluatko palauttaa tilauksen? Varaa palautukselle noutoaika ja kuljettaja tulee noutamaan sen.

Budbee toimittaa tilauksia tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun. Jos asut Budbeen toimitusalueen sisällä, suosittelemme lämpimästi testaamaan Budbee kotiinkuljetuksen. Tutustu myös Budbee Plus -jäsenyyteen.

Muualle Suomeen supernopeat toimitukset ovat saatavilla DB Schenkerin noutopistepakettina, postipakettina tai Postin kotipakettina.

Asetukset

Whatsapp

Chat

Valikko

Jaa

Luo ilmainen asiakastili lisätäksesi tuotteita ihastuslistallesi.

Kirjaudu sisään

Luo ilmainen asiakastili tallentaaksesi toivelistoja.

Kirjaudu sisään