Löydettiin 261 tuotetta

Kauniit naisten kesämekot netistä

Kesällä on ihana pukeutua naiselliseen kesämekkoon, joka on helppo vetäistä päälle ja näyttää kauniilta. Kevyt kesämekko on vilpoinen päällä myös kesähelteillä. Pitkä kesämekko tai aivan maahan asti yltävä maksimekko voi tuntua kaikista kuumimmilla helteillä liian pitkältä. Superhelteille parempi valinta voikin olla lyhyt kesämekko, kun mahdollinen tuulenvire pääsee viilentämään jalkoja. Meiltä löydät kaikenmittaisia kesämekkoja, joten voit itse valita onko sinulle parhaiten sopiva kesämekko pitkä, lyhyt vai keskipitkä.

Väljät kesämekot tuntuvat helteillä usein viileämmiltä ja mukavammalta päällä kuin vartaloanuolevat bodycon mekot.

Rento kesämekko on kesälomalaisen ja rantalomalle suuntaavan luottovaate. Naisten kesämekko sopii sekä kaupungille, rannalle että treffeille/syömään. Kesämekon alle on helppo laittaa uimapuku tai bikinit siltä varalta, että haluaa mennä uimaan.

Kesämekko juhliin

Kesä on useiden juhlien kulta-aikaa: on lakkiaisia ja muita valmistujaisia. Rippijuhlia ja häitä.

Kauniit kesämekot sopivat loistavasti moniin kesällä vietettäviin juhliin. Kun haussa on kaunis mekko kesän juhliin, on hyvä miettiä miten juhlava tilaisuus on ja millainen mekko on riittävän juhlava kyseisiin juhliin. Sopiva pukeutuminen osoittaa kunnioitusta juhlittavaa kohtaan, joten kuten sanonta kuuluu: ”mieluummin överit kuin vajarit”. Ole siis mieluummin ylipukeutunut kuin alipukeutunut.

Kesän juhliin täydellisesti sopiva kesä juhlamekko on esimerkiksi juhlava kukkakuvioinen sifonkimekko. Naisellinen kukkamekko on kesäkauden kestosuosikki, joka sopii sekä arkeen, juhlaan että treffeille. Romanttinen kukkakuvioinen mekko tuo ripauksen kesää myös talven keskelle.

Kesämekot 2024

Rakastamme kauniita mekkoja, joten voit olla varma, että meiltä löydät myös tämän kesän kauneimmat kesämekot. Kun haussa on kauneimmat kesävaatteet, kannattaa kurkata myös valikoimamme söpöt hamesetit. Suosituimmat kesävaatteet myydään yleensä melko nopeasti loppuun, joten omat suosikit kannattaa tilata vaatekaappiin heti.

Värikäs kesämekko

Pukeudutko sinäkin kesällä värikkäämmin kuin talvella? Moni tykkää pukeutua kesällä pirteisiin väreihin ja värikkäisiin vaatteisiin, jotka huokuvat kesää. Kukkakuosi on suosittu vuodesta toiseen. Myös trooppisemmat printit, kuten palmunlehtikuvio, ovat kesällä monen mieleen. Hempeä kukkakuvioinen kesämekko tai lehtikuvioinen mekko on täydellinen valinta kesään.

Haussa xxl kesämekko?

Meiltä löydät myös kauniit kesämekot plus koossa. Naisellinen kesämekko korostaa upeasti vartalon naisellisia muotoja.

Lue lisää