EB mustavioletti pitkähihainen kukkamekko halkiolla
EB mustavioletti pitkähihainen kukkamekko halkiolla
EB

9993A

Ostamalla tämän tuotteen saat 249 pistettä arvoltaan 2,49 €.

Koko: One Size, vastaa parhaiten kokoja S-M. Kuvan mukaisesti midimekkona sopii parhaiten noin 170-senttisille. Huomioi korkealle nouseva halkio. Rintavilla ja/tai pitkäselkäisillä pituus on lyhyempi, ja halkio nousee korkeammalle.

Valmistusmaa: Italia

Upea musta pitkähihainen kukkamekko näyttävillä yksityiskohdilla. Kaunis kukkakuvioinen midimekko v-pääntiellä on erittäin naisellinen leninki, joka sopii erinomaisesti moneen eri tilanteeseen. Vaatimattomilla asusteilla ja esimerkiksi maihareilla tai tennareilla pitkähihainen kukkaleninki sopii myös arkisempiin rientoihin. Siroilla korkokengillä ja kauniilla koruilla stailaat itsellesi onnistuneen juhlalookin. Lisäämällä alle paksut sukkahousut tai leggingsit saat leningin käyttöön ympäri vuoden. Kaunis kukkakuosi tuo ripauksen kesää myös talven keskelle.

Materiaali: Polyesteri

Lue lisää

49,95 €

  • ♥ Toimitukset Tuusulan varastoltamme 1-3 arkipäivässä
  • ♥ 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • ♥ Helppoa, nopeaa ja vaivatonta shoppailua
  • ♥ Suomalainen perheyritys, 12 vuoden kokemuksella

Samankaltaisia tuotteita

EB_musta_pitkhihainen_kukkakuvioinen_sifonkimekko7168_1.jpgEB_mustavaaleanpunainen_kukkakuvioinen_maksimekko2318_3.jpgElle_Style_Aurora_turkoosi_pitkhihainen_kukkakuvioinen_maksimekkoGL_8698_RGE.jpgElle_Style_Aurora_punainen_pitkhihainen_ruusukuvioinen_maksimekkoLC1GL_8698_ROIVILET.jpgElle_Style_Juliette_musta_kukkakuvioinen_mekko_helminapeillaLC1GL_8944_CRYS.jpgElle_Style_Juliette_valkoinen_kukkakuvioinen_mekko_helminapeillaGL_8944_MVCRYS.jpg