Musta tekoturkiskoristeinen talvitakki hupulla ja vyöllä. Jos mietit kahden koon välillä, ota isompi koko. Rintavien ja/tai harteikkaiden kannattaa ottaa ainakin kokoa isompi.

Valitse koko:
S, jos käytät normaalisti kokoa 36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42.
XXL, jos käytät normaalisti kokoa 44.

Materiaali: 100% Polyesteri

Asiakkaiden arviot

Anniina H. 2024 / 2 / 28

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Musta talvitakki tekoturkiksella ja vyöllä

Ihanan lämmin ja käytännöllinen takki,sekä arkeen,että juhlaan. Vetoketju vaan turhan raskas ja varovainen saa olla ettei turkishapsut jää väliin,sitä kiinni laittaessa.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Miia P. 2023 / 12 / 21

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen

Laadukkaan oloinen, kaunis ja lämmin talvitakki. Vetoketju on hyvän jämäkkä, pitää vain varoa ettei turkishapsut mene vetoketjun väliin. Mietin kahden koon välillä ja aiemman arvostelun perusteella päädyin tilaamaan isomman koon. Takki on hieman liian suuri, harkitsen pitäisikö kokeilla vielä pienempää kokoa. Tämäkin koko näyttää kuitenkin hyvältä, kun mukana tulee vyö, jolla saa vyötäröä tuotua esille. Mielestäni takki vastaa kokosuositusta täysin, kunhan on itselleen rehellinen omaa kokoa arvioidessa ja huomioi, että takki ei jousta samaan tapaan kuin joustavaa materiaalia olevat paidat. Hihat on mielestäni normaalia kokoa, joten isohabaisten kannattaa ehkä harkita isompaa kokoa mutta muuten suosittelisin tilaamaan sen koon mitä käyttää normaalisti joustamattomissa vaatteissa. Aivan ihana takki kyllä!

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! Voit halutessasi tosiaan kokeilla vielä pienempää kokoa. :) Vaihto on ilmainen!

Elina T. 2023 / 11 / 28

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

musta turkis talvitakki

Ihana takki, mutta vetoketju oli tosi hankala sulkea. Raskas takki ja varmasti super lämmin. Jouduin palauttaa ja voi sitä harmitusta. S koko oli aika tiukka vaikka olen xs kokoa, joten kannattaa ottaa ehkä 1 koko suurempi jos tykkää käyttää pitkähihaisia paitoja alla.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että takki jäi liian pieneksi. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että saimme lisäerän takkia tilattua (koot S-2XL/36-44). Arvioitu saapumisaika tällä hetkellä on ensi viikon alkupuolella. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat tehdä vaihtotilauksen isompaan kokoon ja haluat meidän varaavan isomman koon SInulle ennakkoon. :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.