Musta korkeavyötäröinen wrap-look tekonahkahame rypytyksellä. Sopii parhaiten lantioon nähden kapeavyötäröisille. Lantionympärys vastaa normaalia kokoa, vyötärönympärys on pienempää mitoitusta.

Valitse koko:
S, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 36.
M, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 38.
L, lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 40.

Materiaali: 75% Polyesteri / 25% Polyuretaani / 5% Elastaani

Asiakkaiden arviot

Maarit R. 2022 / 11 / 18

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Aivan liian pieni, XL meni M kokoiselle

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että koko ei ollut Sinulle sopiva. Tässä tuotteessa on tosiaan pieni mitoitus ja tuotekuvauksen mukaisesti koon XL lantionympärys vastaa parhaiten kokoa 42 eli "iso M". Vyötärönympärys on pienempää mitoitusta. Katsoin, että olit tilannut kokoa XL tai 2XL muista tuotteista, joissa kokosuositus on isompi. Koot vaihtelevat paljon eri vaatemerkkien välillä, joten jokaisesta tuotteesta löytyy koko-opastus tuotekuvauksesta tuotekuvien alapuolelta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos kaipaat apua oikean koon valinnassa tai mietit jonkin tuotteen sopivuutta. :) Myös tämä blogipostaus kannattaa lukaista läpi: https://blog.hersecret.fi/oikeaa-kokoa-metsastamassa Voit halutessasi vaihtaa hameen ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Punainen korkeavyötäröinen wrap-look tekonahkahame rypytyksellä

Marja R. 2022 / 11 / 8

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen ehdottomasti!

Hame on aivan ihana! Napakka mutta joustava. Tukee myös sopivasti vatsaakin jos sitä on. Koko oli minulla M ja vastasi juuri kokoaan. Hametta voi pitää joko korkealle ylös vyötärölle vedettyä tai alempana. Tilasin punaisena ja väri sopi oivallisesti Halloweeniin ja myös jouluun.

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Punainen korkeavyötäröinen wrap-look tekonahkahame rypytyksellä

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.