Harmaa pitkähihainen kietaisuneule v-pääntiellä. Ribattu kietaisumallinen neule on hieman normaalia lyhyempää mitoitusta, joten se sopii erinomaisesti korkeavyötäröisten housujen ja hameiden kanssa. Yksivärinen ribbineule on kietaisumallinsa ja v-kaula-aukkonsa ansiosta hyvin naisellinen, joten se on loistava vaate treffeille. Melko yksinkertainen neule sopii myös arkikäyttöön, kun haluat pukeutua naisellisesti. Jos v-pääntie on tyyliisi liian avonainen, voit laittaa neuleen alle esimerkiksi valkoisen tai mustan alustopin. Voit solmia nauhat oman makusi mukaan joko eteen tai taakse. Harmaa neule on erityisesti maanläheisiä värejä pukeutumisessa suosivien naisten suosikki. Ribbikankainen wrap-neule on hyvä lisä vaatekaappiin, kun etsit monikäyttöistä yläosaa.

Koko: One Size, vastaa parhaiten kokoja S-M. Kuvien mukaisesti vähän normaalia lyhyempänä neule sopii noin 165-senttisille. Rintavilla ja/tai pitkäselkäisillä neule on lyhyempi.

Materiaali: 51% Viskoosi / 24% Nylon / 25% Elastaani

Asiakkaiden arviot

JenniMaria T. 2024 / 3 / 18

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Pirteän värinen ja lyhyehkö kietaisuneule

Tykkään pinkistä väristä ja kietaisumallisista vaatteista joten tämä pisti silmään. Neuleen materiaali oli paksumpaa kuin oletin ja kangas neulostavaltaan ei ihan niin huolellisesti tehty kuin oletin. Tulee kuitenkin käyttöön.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Pinkki lyhyt v-kietaisuneule

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.