Cappuccinomusta seeprakuvioinen lepakkohihainen v-neulemekko vyöllä. Kaksivärinen neulemekko v-pääntiellä ja lepakkohihoilla on naisellinen vaate, joka sopii moniin eri tilanteisiin. Lepakkohihat, seeprakuosi, v-pääntie ja vyö ovat näyttäviä yksityískohtia, jotka saavat neulemekon erottumaan massasta. Voit asetella kaula-aukon peittävämmäksi tai avonaisemmaksi. Jos kaipaat mekolta enemmän peittävyyttä, laita sen alle alustoppi.

Eläinkuosit ovat vaatteissa suosittuja vuodesta toiseen, ja seeprakuvio on virkistävä vaihtoehto ainaiselle leokuosille. Jos sun vaatekaapista ei löydy vielä yhtään seeprakuvioisia vaatteita, tämä tyylikäs seeprakuvioinen neulemekko on erinomainen valinta ensimmäiseksi. Seepraprintti vie sydämen mennessään, joten todennäköisesti tämä ei tule jäämään viimeiseksi.

Tyylikäs cappuccinomusta neulemekko upeilla yksityiskohdilla sopii sekä arkikäyttöön, treffeille että useisiin muihin tilaisuuksiin. Pitkähihainen neulemekko lämmittää myös viileämmillä keleillä. Kesähelteitä lukuun ottamatta mekko sopii käyttöön ympäri vuoden; käytä kelistä riippuen sellaisenaan tai ohuiden/paksumpien sukkahousujen/leggingsien kanssa. Jos kaipaat vaihtelua, kokeile mekkoa myös ilman vyötä tai vaihda vyö välillä johonkin toiseen.

Koko: One Size, vastaa parhaiten kokoja S-M.

Materiaali: 50% Viskoosi / 30% Polyesteri / 20% Polyamidi

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.