Punavalkoinen pitkähihainen poroprinttikuvioinen mekko vyöllä.

Pituus: 88cm (S), 90cm (M), 92cm (L), 94cm (XL)

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 44-46.

Rinnanympärys: 97-102cm (S), 102-107cm (M), 107-112cm (L), 115-120cm (XL)

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Krista R. 2023 / 12 / 28

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen

Mekko oli jouluksi täydellinen, kangas paksumpaa trikoota, joka kivan tuntuinen päällä.

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Linda H. 2022 / 12 / 1

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Pääntie ihan erilainen!

Pääntie on pyöreä eikä venemallia kuten kuvassa. Pettymys kun ei ollut sitä mitä kuvassa. Todellisuudessa mekko ei voi käyttää kuten kuvassa, että paljastaa olkapään. Vähän yllätyksenä tuli tuo yöpaitamainen materiaali, ei ehkä hinta ja laatu kohtaa tässä

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että mekko ei vastannut odotuksiasi. Pääntie on hyvin joustavaa materiaalia, joten se pitäisi kyllä mennä myös leveämpiharteisilla ykköskuvan mukaisesti ilman, että tuntuu epämukavalta. :) Voit halutessasi vaihtaa mekon ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Mekolla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus.

Miia P. 2022 / 11 / 7

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen

Mekko on ihanan tuntuista materiaalia ja kaunis. Petyin sen takia paljon, että mekko ei kuitenkaan istunut vartalotyypilleni visioimallani tavalla ainakaan tilaamassani koossa. Mekko vastaa kuitenkin mielestäni kokoaan. Käytän yleensä mekoista kokoa S tai M, tästä päätin ottaa koon M, että olisi vähän väljempi ja vyötärön saa tuotua kuitenkin esille vyöllä. Mekko on muuten aivan ihana ja näin sen jo mielessäni päälläni joulunpyhinä, joten vaihdan mekon luultavasti toiseen kokoon. Mietin vielä, että ottaisinko pienemmän koon, että mekko olisi sitten vartalonmyötäisempi vai ottaisinko vielä isomman koon, että olisi sitten myös lantiosta väljempi. Mietin vielä!

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että tilaamasi koko ei istunut Sinulle toivomallasi tavalla. Ennen kuin palautat epäsopivan mekon, olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme; voidaan sopia vaihdosta niin, että saat sovitettavaksi sekä pienemmän että isomman koon. :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.