Vaaleansininen kukkakuvioinen kesämekko rusettiolkaimilla
Vaaleansininen kukkakuvioinen kesämekko rusettiolkaimilla
Vaaleansininen kukkakuvioinen kesämekko rusettiolkaimilla
Vaaleansininen kukkakuvioinen kesämekko rusettiolkaimilla
LC

LC618712-4

Ostamalla tämän tuotteen saat 199 pistettä arvoltaan 1,99 €.

Vaaleansininen kukkakuvioinen kesämekko taskuilla ja olkapäiltä solmittavilla nauhoilla. Solmittavat nauhaolkaimet ovat kaunis yksityiskohta, joka tuo lisänäyttävyyttä mekkoon. Voit itse päättää miten kireälle haluat olkaimet solmia. Halutessasi voit käyttää mekkoa myös olkaimettomana laittamalla olkainnauhat piiloon mekon sisälle. Hyvin joustava resori rinnan kohdalla saa mekon pysymään ainakin useimmilla paikoillaan myös ilman olkaimia. Olkaimeton kesämekko on kätevä, sillä se tuo vaihtelua tyyliin ja vältät olkainten rusketusrajat. Jos haluat tuoda naisellisia muotojasi paremmin esille, laita vyötärölle vyö. Esimerkiksi kimono tai neuletakki täydentävät tyylin viileämmillä keleillä.

Kukkakuosi on kesän kaunein printti. Kukkakuvioinen mekko on täydellinen kesävaate, sillä voit tuntea itsesi siinä erittäin naiselliseksi ja itsevarmaksi. Kaunis vaaleansininen kukkamekko on monipuolinen ja helppo kesäasu, jolla vältät vaatekriisit kesällä. Se sopii käyttöön moneen eri tilanteeseen, eikä sinun tarvise miettiä yhteensopivaa ylä- ja alaosaa. Kauniin ulkonäön lisäksi se on myös mukava päällä.

Pituus: 94,5cm (S), 96cm (M), 97,5cm (L), 99cm (XL)

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.
L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 44-46.

Vyötärönympärys: 65-75cm (S), 70-80cm (M), 76-86cm (L), 84-94cm (XL)

Materiaali: Polyesteri

Lue lisää

39,95 €

L
  • Nopeat toimitukset Vantaan varastoltamme jopa yhdessä päivässä
  • 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ilmainen vaihto
  • Suomalainen perheyritys, supernopeaa palvelua

Samankaltaisia tuotteita

Auringonkukkakuvioinen_mekkoLC225861_2.jpgTummansininen_kukkakuvioinen_wrap_look_v_mekkoLC619607_5.jpgPinkki_kukkakuvioinen_high_low_maksimekko_ryhelillRM27125_1.jpgVriks_kukkakuvioinen_v_maksimekkoLC6115216_9.jpgCW_Azura_kirkasvrinen_kukkakuvioinen_v_vekkimaksimekko_vyllAZURA_4.jpgCW_Tamara_valkoinen_kukkakuvioinen_v_vekkimekko_vyllTAMARA.jpg