Siniset korkeavyötäröiset farkkuleggingsit strassikoristeilla. Leggingseissä ei ole taskuja yms vaan kuvioinnit on painettu kankaaseen. Kun haluat pukeutua mukavasti, mutta kaipaat tyyliisi säihkettä, on nämä strassikoristeiset denim leggingsit mitä parhain valinta. Korkeavyötäröiset legginsit tukevat vatsaa ja ovat mukavat päällä. Strassikoristeet tuovat lisää näyttävyyttä farkkuimitaatioleggingseihin. Tyylikkäimmältä farkkulegginsit näyttävät pidemmän yläosan, kuten tunikan, paitamekon tai pitkän neuletakin kanssa. Mutta toki voit pukea siniset jeggingsit strasseilla halutessasi myös normaalimittaisen tai lyhyen yläosan kanssa, jos haluat pukeutua seksikkäämmin.

Koko: One Size, vastaa parhaiten kokoja XS-M.

Materiaali: 85% Polyamidi / 15% Elastaani

Asiakkaiden arviot

Tanja S. 2024 / 2 / 1

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen lämpimästi 😍

On todella kiva materiaali. Itselleni hieman liian korkeat vyötäröstä, mutta se haittaa kun laittaa sopivan yläosan, jossa vyötäröä ei näy. 💋

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi upea! :)

Heli P. 2023 / 12 / 11

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Liian tiukat

Kivat leggarit, mutta liian tiukat minulle. Olen kokoa S/M, alaosat ehkä ennemmin M-kokoisia yleensä, mutta jotkut S-kokoiset myös sopii. Nämä arvioitu XS-M kokoiselle sopivaksi tekstin mukaan, sanoisin ennemmin että XS-S. Kireät on ainakin jos on vähän reisiä ja takamusta.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että leggingsit jäivät liian kireiksi. Leggingsit ovat tosiaan hyvin vartalonmyötäiset. Voit halutessasi vaihtaa ne ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Mustat farkkuleggingsit strasseilla

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.