Musta pitsinen korseletti kevyesti pehmustetuilla kupeilla ja sukkanauhaliiveillä. Kupit sopivat parhaiten n. B-kuppisille. Sukkia myydään erikseen! Musta korseletti romanttisella pitsillä on erinomainen vaihtoehto, kun haussasi on edullinen alusasu, jossa voit tuntea olosi upeaksi. Korseletissa on kiinni sukkanauhaliivit, joten voit helposti kiinnittää niihin sukkanauhat, stay-up sukat tai verkkosukat. Parhaalta mustan alusasun kanssa näyttävät monen mielestä mustat sukat tai sukkanauhat.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 34-36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Essi R. 2023 / 1 / 9

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

en suosittele

hajosi jo sovitettaessa, pitsiosa erittäin heikkoa

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa ikävä kuulla, että pitsi on mennyt heti rikki. Pitsi on hyvin herkkää materiaalia ja esimerkiksi pitkien kynsien kanssa pitää olla tarkkana, että kynnet eivät riko tai vaurioita pitsiä. Olethan ollut asiakaspalveluumme yhteydessä, että voimme varmistaa, ettei saamasi tuote ole ollut viallinen? Pahoittelen kovasti, mikäli olet saanut viallisen tuotteen!

Christian L. 2022 / 7 / 27

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Valkoinen pitsinen korseletti sukkanauhaliiveillä

Valkoinen pitsinen korseletti sukkanauhaliiveillä oli mukava käyttää ja saan laitettua rintaliivien päälle että olen kaunis kun laitan hamen tai mekkoa päälle.Ja on aina mukava saada hyviä vaateita.

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Valkoinen pitsinen korseletti sukkanauhaliiveillä

Johanna H. 2022 / 2 / 28

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Hieman heppoinen, mutta kaunis ja ok :)

Koko M oli sopiva, kuten yleensäkin minulle on yläosissa. Kovin isorintaiselle ei varmasti sovi, kupit melko pienet. Materiaali on hyvin hentoisen oloista, kannattaa käsitellä helläkätisesti. Kaunis on kuitenkin, ja mielestäni hintansa väärti.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Merja J. 2021 / 11 / 12

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Seksikäs

Pikkunätti asuste.Laatu heikohko.Etuosa repesi muutaman päivän jälkeen.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Pitsi on hyvin herkkä materiaali, jonka kanssa suosittelemme erityistä varovaisuutta, jotta tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Pitsi vaurioituu helposti esimerkiksi jäädessään kiinni sormuksiin tai muihin koruihin. Pitsiä sisältäville tuotteille suosittelemme käsinpesua ilman sormuksia. Olethan kuitenkin ollut yhteydessä asiakaspalveluumme kuvan kera, jotta voimme selvittää onko tuotteessa ollut valmistusvirhe? Pahoittelen kovasti, jos olet saanut viallisen tuotteen!

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.