Punainen pitsinen kukkakirjailtu remmikoristeinen alusasusetti sisältää braletten ja yhteensopivat tangat. Bralette sopii parhaiten n. B-kuppisille.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 34-36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Ritva K. 2022 / 2 / 4

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Väärä kokoluokitus

Tässä mallissa on täysin väärät kokomerkinnät. Tilasin suosituksen mukaan ensin M-kokoisen tuotteen. Todellisuudessa yläosa oli vähintään kokoa XL, alaosaa en viitsinyt edes kokeilla. Vaihdoin tuotteen kokoon S. Sama juttu: todellinen koko olikin L. En palauttanut tuotetta, koska olisin joutunut maksamaan siitä. En maksa ylimääräistä vain siksi, että tuote on minusta riippumattomasta syystä väärän kokoinen. Tämän vuoksi en enää tilaa täältä mitään. Sinänsä harmi, koska valikoimassa olisi ollut paljon kauniita tuotteita.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa ikävä kuulla, että asu ei ollut Sinulle sopiva. Pyrimme aina siihen, että asiakas on tyytyväinen ja tuote on sopiva - sen vuoksi tarjoamme asiakkaalle ilmaisen vaihtomahdollisuuden. Valitettavasti edestakaiset postitukset eivät ole kuitenkaan meille ilmaisia, emmekä sen vuoksi voi tarjota tilaukseen yhtä ilmaista vaihtoa enempää. Jos oma koko mietityttää, suosittelemme aina ottamaan kerralla sovitettavaksi usemman tuotteen/koon. Myös pelkkä palautus on ilmainen, kun pitää tuotteita yli 40 euron arvosta. Mikäli tuote on viallinen, niin sitten on tietenkin asia erikseen. Jos tuote on mielestäsi viallinen (koko S vastaa kokoa L), otathan meille tuotteesta mittanauhan kera kuvan, josta voimme todeta tuotteen vialliseksi. Pahoittelen kovasti, mikäli olet saanut viallisen asun! Olethan huomannut, että asun kokoa pystyy säätämään?

Tämä arvio on tuotteen toisesta variantista : Musta kukkakirjailtu remmikoristeinen pitsinen alusasusetti

Jenny L. 2022 / 1 / 14

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Ihan kiva

Tää oli aavistuksen nafti kokoon nähden. Mutta muuten kyllä ihanat. Meni käyttöön heti!

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Anna-maaria P. 2021 / 6 / 9

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen

Täydellinen

Kaupan vastaus:
Ihana kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.