Löydettiin 70 tuotetta

Naisten shortsit

Kelien lämmetessä on aika vaihtaa lahkeet lyhyempään; kuumilla kesäkeleillä helpotusta tilanteeseen tuo lyhyistä lyhyemmät mikroshortsit, reittä peittävät biker shortsit ja polven peittävät capri shortsit. Siinä missä minishortsit ja hotpants shortsit voivat olla erityisesti nuorten naisten ykkössuosikkejä, peittävämmät caprit ovat joihinkin tilanteisiin soveliaammat.

Käytännöllinen shortsihame

Valikoimastamme löytyy myös käytännöllisiä shortsihameita, joissa yhdistyy hameiden naisellisuus ja shortsien käytännöllisyys. Shortsihameessa voit mennä huoletta vaikka huvipuistolaitteeseen tai osallistua kaikenlaisiin aktiviteetteihin näyttäen samalla supernaiselliselta.

Meiltä löydät sekä tekonahkaisia shortsihameita, kesäisiä kukkakuvioisia shortsihameita että tyylikkäitä yksivärisiä shortsihameita. Tyylikäs yksivärinen shortsihame tai tekonahkainen shortsihame on täydellinen valinta esimerkiksi treffeille tai viihteelle, ja sukkahousujen kanssa ne sopivat käyttöön ympäri vuoden.

Kukkakuvioinen shortsihame on ihana kesävaate erilaisiin kesän aktiviteetteihin. Kukkakuosi on kesän kestosuosikki, joka jaksaa ihastuttaa ja kerätä kehuja vuodesta toiseen.

Kun haluat pukeutua naisellisesti, mutta haluat välttää ”vilautusvaaran”, laita shortsit mekon alle. Jos hameen tai mekon helma sattuisi siis nousemaan tuulessa tai helma on niin lyhyt, että esimerkiksi autosta on hankala nousta, lyhyet shortsit mekon alla varmistaa, että helman alta ei näy mitään ylimääräistä.

Naisten farkkushortsit

Jos farkut on talvella sun luottovaate, farkkushortsit tai farkku caprit, on ilmiselvä farkkujen korvaaja kesäaikaan. Korkeavyötäröiset farkkushortsit ovat naiselliset ja meillä on niitä saatavilla useissa eri väreissä. Mustat shortsit tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Valkoiset shortsit näyttävät upealta ruskettuneen ihon kanssa. Ehkäpä valintasi osuu tänä vuonna pirteämpään väriin ja valitset pinkit shortsit?

Naisten treenishortsit

Kesällä lämpötilojen noustessa myös treenivaatteissa suositaan lyhyempiä lahkeita. Treenishortsit tekevät treenaamisesta miellyttävämpää kesähelteillä. Edulliset treenishortsit sopii urheilun lisäksi myös vapaa-aikaan.

Shortsit naiset

Onpa haussasi rennot kesäshortsit oleskeluun, naisellinen shortsihame kesän treffeille tai shortsit talvella etelänlomalle matkalaukkuun mukaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät upeat naisten shortsit vuoden ympäri.

Lue lisää