Numoco persikka pitkä v-sifonkimekko
Viite: NM166-4
Toimitusaika 2-3 arkipäivää

Numoco persikka pitkä v-sifonkimekko

Viite: NM166-4
Toimitusaika 2-3 arkipäivää
69,90 €
 

Persikanvärinen pitkä v-sifonkimekko halkiolla. Mekko valmistettu EU:ssa. Malli kuvassa 170cm ja käyttää kokoa S.

Valitse koko:
S, jos käytät normaalisti kokoa 36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42.

Pituus: 147cm (S), 147cm (M), 147cm (L), 147cm (XL)
Pituus kainalosta helmaan: 123cm (S), 123cm (M), 123cm (L), 123cm (XL)

Rinnanympärys: 80cm (S), 84cm (M), 90cm (L), 94cm (XL)
Vyötärönympärys: 72cm (S), 76cm (M), 80cm (L), 84cm (XL)

Materiaali: 95% polyesteri + 5% polyesteri

Ilmainen toimitus ja vaihto!
Valitse:
Määrä

Lisää toivelistalle Lisätty toivelistalle

  • Muutitko mielesi? 14 Päivän palautusoikeus helposti Postin kautta. ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS! Muutitko mielesi? 14 Päivän palautusoikeus helposti Postin kautta. ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS!
  • ILMAINEN TOIMITUS - pakettitoimituksena postiin/automaattiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä kotiin 2-5 arkipäivässä. ILMAINEN TOIMITUS - pakettitoimituksena postiin/automaattiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä kotiin 2-5 arkipäivässä.
  • Mietitkö kokoa? Tilaa kaksi kokoa kokeiluun ja palauta toinen veloituksetta. Myös laskulla! Mietitkö kokoa? Tilaa kaksi kokoa kokeiluun ja palauta toinen veloituksetta. Myös laskulla!
Saatat pitää myös

Reviews (1)

Rated 2.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

En suosittele

Mekon väri ei ollut kuvan mukainen. Mekko oli vaaleanpunainen eikä persikan värinen kuten tuoteselosteessa luki. Mekon koko vastasi odotuksia, muuten tuote oli pettymys ja lähti palautukseen.

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos paljon palautteestasi! Harmi kuulla, että mekon väri ei vastannut odotuksiasi. Olet oikeassa, myös minun näyttöasetuksillani mekon väri näyttää tuotekuvissa huomattavasti todellisuutta vaaleammalta; tuotteen todellinen väri täsmää kuitenkin tuotteen nimeä ja kuvausta - toki persikka värinä voi tarkoittaa eri ihmisille eri sävyä ja olet aivan oikeassa siinä, että persikan väri on vaaleanpunertava. :) Tuotesivuiltamme löytyy tästä tuotteesta myös tuotevideo, josta todellinen väri näkyy paremmin. Olemme yhteydessä tuotteen valmistajaan ja toivomme, että saisimme tästä tuotteesta paremmat tuotekuvat, josta tuotteen todellinen väri tulee paremmin esiin!<br /> <br /> Pahoittelen vielä, että jouduit pettymään tuotteen väriin. Tiedäthän, että meillä on ilmainen vaihto eli voit vaihtaa mekon ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Mekolla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

#ilovehersecret - kun haluat erottua eduksesi

Tag Products

Not found products.