Numoco pastellinvaaleanpunainen pitsikoristeinen skater-juhlamekko
Viite: NM208-5
Toimitusaika 2-3 arkipäivää

Numoco pastellinvaaleanpunainen pitsikoristeinen skater-juhlamekko

Viite: NM208-5
Toimitusaika 2-3 arkipäivää
59,95 €

Ilmainen toimitus ja vaihto!
Valitse:
Määrä

 

Pastellinvaaleanpunainen pitsikoristeinen skater-juhlamekko. Mekko valmistettu Puolassa. Malli kuvassa 170cm ja käyttää kokoa S.

Valitse koko:
XS, jos käytät normaalisti kokoa 34.
S, jos käytät normaalisti kokoa 36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40.
XL, jos käytät normaalisti kokoa 42.

Pituus: 86cm (XS), 87cm (S), 90cm (M), 91cm (L), 92cm (XL)
Pituus kainalosta helmaan: 67cm (XS), 67cm (S), 68cm (M), 69cm (L), 71cm (XL)

Rinnanympärys: 78cm (XS), 80cm (S), 84cm (M), 90cm (L), 94cm (XL)
Vyötärönympärys: 66cm (XS), 70cm (S), 74cm (M), 78cm (L), 84cm (XL)

Materiaali: 70% viskoosi + 30% polyesteri

Ilmainen toimitus ja vaihto!
  • Muutitko mielesi? :) Myymme laskulla, Sinulla on ilmainen VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa Postin kautta! Muutitko mielesi? :) Myymme laskulla, Sinulla on ilmainen VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa Postin kautta!
  • ILMAINEN TOIMITUS - postipakettina/Smartpostiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä/pikkupakettina kotiin 2-5 arkipäivässä. ILMAINEN TOIMITUS - postipakettina/Smartpostiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä/pikkupakettina kotiin 2-5 arkipäivässä.
  • Mietitkö kokoa? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi! Mietitkö kokoa? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi!
Saatat pitää myös

Tuotearviot (2)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

Ei vastaa kuvaa

Mekko ei vastaa kuvaa. Vyötärö on alempana kuin kuvassa. Koko vastaa vyötäröä, mutta rinnanympärys heittää 7cm. Menee juhlat, mutta tissivaon jouduin itse ompelemaan kiinni. Jos etsit todella pientä kokoa, valitse toinen mekko. Mekko ei vivahda violettiin lainkaan ja toimitua kesti 4pv

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos paljon palautteestasi! Harmi kuulla, että mekko ei vastannut odotuksiasi. Vartalonmuodot vaikuttavat siihen mihin kohtaan vyötärökohta asettuu, rintavammalla vyötärökohta nousee aina hieman ylemmäksi kuin sirompirakenteisella. Myös selän ja raajojen pituus sekä niiden keskinäinen suhde vaikuttaa siihen miten mekko kenellekin asettuu. :)<br /> <br /> Mekko on tummansininen ja ainakin meidän näytöillä mekko näyttää myös tuotekuvissa tummansiniseltä, mutta toki näyttöasetuksista riippuen värit saattavat valitettavasti hieman vääristyä. Kuitenkin jos väri ei vastaa odotuksia tai vaate ei istu hyvin päälle, voi sen vaihtaa täysin ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Vaatteillamme on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskevat valitettavasti vain jälleenmyyntikelpoisia tuotteita eli ”tuunatulla” tuotteella ei valitettavasti ole enää vaihto- eikä palautusmahdollisuutta.<br /> <br /> Katsoin tilauksesi toimitusta ja olet tehnyt tilauksen meiltä sunnuntaina ja mekko on lähtenyt varastoltamme matkaan heti maanantaina eli ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana (voit tarkistaa vastaanottokirjauksen Ahvenanmaan postin seurannasta: https://www.alandpost.ax/en/track-shipment) ja lähetys on ollut noudettavissa torstaina. Normaali toimitusaika Ahvenanmaalta Manner-Suomeen on kaksi arkipäivää eli tavanomaisesti maanantaina postitetut paketit ovat perillä keskiviikkona. Syrjäisemmille seuduille saattaa mennä toimituksessa kolme arkipäivää. Me emme valitettavasti pysty vaikuttamaan Postin toimintaan.
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

Tosi nätti !

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

#ilovehersecret - kun haluat erottua eduksesi

Tag Products

Not found products.