Siniset korkeavyötäröiset revityt takapuolta korostavat farkut. Farkuissa ei ole toppauksia. Sopii parhaiten lantioon nähden kapeavyötäröisille ja n. 165-senttisille. Lantionympärys vastaa normaalia kokoa, vyötärönympärys on normaalia pienempi.

Koot: 34-42

Materiaali: 75% Puuvilla / 23% Polyesteri / 2% Elastaani

Asiakkaiden arviot

Jaana M. 2023 / 4 / 13

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Ihanat ja miellyttävät farkut

Mielestäni ei kyllä kovin korkeavyötäröiset

Kaupan vastaus:
Kiva kuulla, kiitos paljon palautteestasi! Omat vartalonmuodot vaikuttavat aina vaatteiden istuvuuteen, esimerkiksi takapuolesta muodokkaammilla naisilla housujen vyötärö jää aina matalammalle kuin vähemmän muodokkailla. :)

Tiina K. 2022 / 11 / 22

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Tilasin farkut koossa M, joka on normaali kokoni. Eivät menneet edes reisieni päälle asti, joten palautin. Suosittelen yhtä kokoa ellen kahta isompaa.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Mari T. 2022 / 10 / 18

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Nätit farkut

Todella kauniit farkut. Istui kivasti. Oli tarpeeksi napakat reisistä ja lahkeista, jota monet farkut ei ole. Olisin pitänyt farkut muuten, mutta takataskut oli ommeltu ihan miten sattuu. Ne oli ihan eritasolla toisiinsa nähden ja takakeskisaumasta eri etäisyydellä. Sai pepun näyttämään ihan oudonmuotoiselta/vinolta. Jos ei olisi ollut noin kalliit, olisin pitänyt siitähuolimatta. Mutta tuohon hintaan olisi pitänyt olla jo ompelujälki parempaa, joten palautukseen meni.

Kaupan vastaus:
Pahoittelen kovasti, että olet saanut vialliset farkut! Mikäli huomaat tuotteessa valmistusvirheen, kannattaa aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme kuvan kera ennen tuotteen palautusta. :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.