Curvy Girls Size siniset kulutetut pitsikirjaillut farkut
Viite: RM358
Toimitusaika 2-3 arkipäivää

Curvy Girls Size siniset kulutetut pitsikirjaillut farkut

Viite: RM358
Toimitusaika 2-3 arkipäivää
54,95 €
 

Siniset koristekirjaillut farkut. Emme saa tuotetta näillä näkymin lisää.

Koot: 38-48

Normaalimitoitus.

Materiaali: 73% Puuvilla / 25% Polyesteri / 2% Elastaani

Ilmainen toimitus ja vaihto!
  • Muutitko mielesi? :) Myymme laskulla, Sinulla on ilmainen VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa Postin kautta! Muutitko mielesi? :) Myymme laskulla, Sinulla on ilmainen VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa Postin kautta!
  • ILMAINEN TOIMITUS - postipakettina/Smartpostiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä/pikkupakettina kotiin 2-5 arkipäivässä. ILMAINEN TOIMITUS - postipakettina/Smartpostiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä/pikkupakettina kotiin 2-5 arkipäivässä.
  • Mietitkö kokoa? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi! Mietitkö kokoa? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi!
Saatat pitää myös

Reviews (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

Isopeppuiselle

Muuten hyvinkin sopivat, mutta pepun kohdalta minullekin löysät vaikka peppuni ei pieni olekaan, eli oikeasti kurvikkaille naisille varmasti sopivat:)

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos paljon palautteestasi! Jos farkut jäivät häiritsevästi liian isoksi, voit halutessasi vaihtaa ne ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. :) Vaihto onnistuu helposti asiakaspalvelumme kautta! Farkuilla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

#ilovehersecret - kun haluat erottua eduksesi

Tag Products

Not found products.