Bye Bra Silk (A-H)
Viite: 935
Osa tuotteen koista on loppunut varastosta

Bye Bra Silk (A-H)

Viite: 935
Osa tuotteen koista on loppunut varastosta
20,79 €
 

Bye Bra rintateipit ovat käytännölliset huomaamattomat rintaliivit, jotka sopivat hyvin avoselkäisten ja syvään uurrettujen mekkojen tai muiden yläosien kanssa, joiden alle ei käy normaalit rintaliivit. Rintateipeillä saat nostettua rintoja helposti, ja povi saa tukea ja näyttää ryhdikkäältä ilman normaaleja rintaliivejä: Katso video alta lisätiedoista!

Bye Bra rintateipit ovat allergiatestattu. Ne kestävät myös vettä ja kosteutta eli niitä voi käyttää jopa uima-asun alla!

HUOM: A-C pakkaus sisältää neljä (4) paria rintateippejä sekä silkkisiä nänninpeittimiä. Isommat D-F ja F-H pakkaukset sisältävät kolme (3) paria rintateippejä ja silkkisiä nänninpeittimiä.

Pakkaus sekä tuotteen käyttöohjeet ovat englanniksi. Suomenkieliset ohjeet löydät lisätiedoista alapuolelta.

Tuotteella ei ole hygieniasyistä vaihto- tai palautusoikeutta. Vain täysin avaamattoman pakkauksen voi palauttaa, ja asiakas maksaa avaamattoman hygieniatuotteen palautuksen.

Valmistettu Hollannissa.

Huom! Tämä tuote postitetaan aina erikseen.

Hygieniatuote. Toimitus 0€!
Valitse:
Määrä

Lisää toivelistalle Lisätty toivelistalle

Bye Bra käyttöohjeet:

Leikkaa teipit sopivaksi. Puhdista rintasi ennen kuin käytät Bye Bra:ta. Poista hiki, vesi, rasva ja öljy. Laita ensin rintateipit ja sen jälkeen nänninpeittimet.

Kuvalliset ja englanninkieliset ohjeet löydät pakkauksen takakannesta. Alla suomenkieliset ohjeet.
1. Poista alaosa (1) suojakalvosta. Yritä olla koskematta rintateippiin sormillasi ja varmista, että teippi ei mene kaksinkerroin.
2. Aseta rintateippi rintasi yläosaan (heti nänniosan yläpuolelle), niin että jäljelle jäävä osa (2), joka on edelleen suojakalvon alla, osoittaa ylöspäin.
3. Poista jäljellä oleva suojakalvo (2).
4. Kohota rintateipin yläosaa ylöspäin kohottaaksesi rintaa. Liimaa rintateippi kiinni ihoon hellävaraisesti painamalla.
5. Toista sama toiselle rinnalle. Saavutat luonnollisen ja täysin näkymättömän rintojenkohotuksen. Jos Bye Bra:t ärsyttävät ihoa, poista ne heti.
6. Poista nänninpeittimen suojakalvo, ja paina ne kevyesti nännin päälle.

Poista Bye Bra:t ennen nukkumista. Kun poistat Bye Bra:t, älä aloita poistamista ylhäältä, vaan poista ne hellävaraisesti alhaalta ylös. Hellävaraiseen poistamiseen suosittelemme lisäämään iholle poistovaiheessa rasvaa tai öljyä.

Bye Bra on allergiatestattu, mutta emme suosittele käyttämään niitä yli 12 tuntia. Älä käytä Bye Bra:ta herkälle iholle, haavoille, arville, auringonpolttamalle tai -vaurioittamalle iholle tai jos olet raskaana tai imetät.

  • Muutitko mielesi? 14 Päivän palautusoikeus helposti Postin kautta. ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS! Muutitko mielesi? 14 Päivän palautusoikeus helposti Postin kautta. ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS!
  • ILMAINEN TOIMITUS - pakettitoimituksena postiin/automaattiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä kotiin 2-5 arkipäivässä. ILMAINEN TOIMITUS - pakettitoimituksena postiin/automaattiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä kotiin 2-5 arkipäivässä.
  • Mietitkö kokoa? Tilaa kaksi kokoa kokeiluun ja palauta toinen veloituksetta. Myös laskulla! Mietitkö kokoa? Tilaa kaksi kokoa kokeiluun ja palauta toinen veloituksetta. Myös laskulla!
Saatat pitää myös

Reviews (3)

Rated 4.50 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

Suosittelen

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos paljon palautteestasi! :)
Vahvistettu tilaaja

Bye Bra Silk (A-H)

Oli helppo asentaa ja toimivat mutta päädyin kuitenkin sitten käyttämään liimattavia liivejä, tuntuivat kuitenki kivammilta päällä.

Vahvistettu tilaaja

Bye Bra Silk (A-H)

Helppokäyttöiset.

#ilovehersecret - kun haluat erottua eduksesi

Tag Products

Not found products.