Bye Bra Perfect Cleavage (A-F)
Viite: 9391
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Bye Bra Perfect Cleavage (A-F)

Viite: 9391
Toimitusaika 2-5 arkipäivää
32,95 €
 

Bye Bra uutuus Perfect Cleavage -rintateipit ovat käytännölliset huomaamattomat rintaliivit, jotka sopivat hyvin avoselkäisten ja syvään uurrettujen mekkojen tai muiden yläosien kanssa, joiden alle ei käy normaalit rintaliivit. Rintateipeillä saat nostettua rintoja helposti, ja povi saa tukea ja näyttää ryhdikkäältä ilman normaaleja rintaliivejä: Katso video!

Perfect Cleavage -rintateippi on neljän teipin rintaliiviratkaisu, jossa käytetään kaksi teippiä rintaa kohden. L-teippi kääntää rintaa hieman sisäänpäin ja luo siten paremman rintavaon. T-teippi lisää lopullisen tuen.

Bye Bra rintateipit ovat allergiatestattu. Ne kestävät myös vettä ja kosteutta eli niitä voi käyttää jopa uima-asun alla!

Pakkaus sisältää yhteensä 12 kappaletta rintateippejä ja kolme paria silkkisiä nänninpeittimiä. Pakkauksen rintateipit riittävät C-kuppisille ja rintavemmille kolmelle käyttökerralle. A-B -kuppiset voivat leikata teipit puoliksi ja saada näin rintateippejä kuudelle käyttökerralle.

HUOM: Pakkaus sekä tuotteen käyttöohjeet ovat englanniksi. Suomenkieliset ohjeet löydät alhaalta!

HUOM: Tuotteella ei ole hygieniasyistä vaihto- tai palautusoikeutta. Vain täysin avaamattoman pakkauksen voi palauttaa, ja asiakas maksaa avaamattoman hygieniatuotteen palautuksen.

Valmistettu Hollannissa.

Hygieniatuote. Toimitus 0€!
Määrä

Lisää toivelistalle Lisätty toivelistalle

Katso ohjevideo:

Bye Bra laitto:

Ennen kuin aloitat:
1. Puhdista rintasi ennen kuin käytät Bye Bra:ta. Poista hiki, vesi, rasva ja öljy.
2. Käytä peiliä apuna teippien laitossa.
3. Leikkaa teipit sopivaksi. Jos sinulla on A-B -kupin rinnat voit leikata L- ja T-teipit puoliksi; saat silloin rintateippejä kuudelle käyttökerralle kolmen käyttökerran sijaan. Jos sinulla on C-kupin rinnat, leikkaa teipit katkoviivaa pitkin. D-kupille ja isommille käytä koko teippi.
4. Mieti mihin asetat teipin. Teipin pitäisi mennä samalla lailla kuin vaate mitä aiot käyttää (katso vinkit eri tyyleille takakannesta).

  •  Halterneck: Teipit voidaan asettaa niskan molemmille puolille.
  •  Syvä v-kaula-aukko olkaimilla: Aseta teipit hartioille.
  •  Cross-strap: Teipit voidaan asettaa vastakkaiselle puolelle.

5. L-teippi asetetaan ensin, T-teippi sen jälkeen.
6. Molemmat teipit tulisi asettaa ensin yhteen rintaan, ja vasta sen jälkeen siirtyä laittamaan teippejä toiseen rintaan.

Kun laitat teippejä:
7. Uskalla nostaa rintoja reilusti rintateipeillä; Rintojen koosta riippuen rintoja voidaan kohottaa 8-15cm. Rintoja nostaessa pidä aina sormillasi kiinni teipin päästä (osa 4).
8. Pidä huolta, että tasoitat teipin huolellisesti jokaisen kohdan jälkeen.
9. Aseta teippi osa osalta, aloittaen osasta 1.
10. Teippejä ei pidä asettaa rinnan sisäsyrjälle; Älä ylitä nänninpeittimien sisäosaa (katso kuva ohjeista), jotta teipit eivät näy vaatteen alta.
11. Älä aseta teippiä liian alas (katso kuva); Aseta teippi rinnan alaosaan, EI rinnan alapuolelle.
12. Kun asetat teipin pitkulaista osaa, venytä niskaasi vastakkaiseen suuntaan ja taivuta vähän taakse päin. Tämä venyttää ihoa ja sinun on helpompi asettaa teippi paikoilleen.
13. Aseta pitkulainen osa T-teipistä L-teipin päälle, kun olet varmistanut, että L-teippi on tasoitettu paikoilleen huolellisesti aikaisemmin.

Kun käytät teippejä:
14. Pidä silmällä ihoreaktioita teippiin. Jos iho ärsyyntyy, poista teipit heti.

Kun poistat teippejä:
15. Ota teipit pois alhaalta ylöspäin käyttämällä öljyä tai rasvaa.
16. Älä unohda lukea "tärkeää tietoa käyttäjille" ennen teipin asettamista.

Vinkki: Käytä Bye Bra Perfect Cleavage -rintateippien lisäksi kaksipuolista Bye Bra vaateteippiä mekossasi/topissasi, jotta asu pysyy paikoillaan.

Pakkauksessa on englanninkieliset kuvalliset ohjeet. Alla suomenkieliset käyttöohjeet:
- Poista nänninpeittimien suojakalvo ja paina ne kevyesti nännien päälle.
- Ota L-teippi (L-kirjaimen muotoinen teippi) käteen ja poista suojakalvo L-teipistä osasta 1.Vältä koskemasta teippiin sormillasi. Pidä huoli, että teippi ei teippaannu kaksinkerroin.
- Aseta L-teipin osa 1 rinnan ulko- ja alaosaan (katso kuva) ilman nänninpeittimen keskiosan ylitystä. L-teipin loppuosa tulee olla rinnan ulkosyrjän puolella. Liimaa rintateippi huolellisesti ihoon kiinni hellävaraisesti painamalla. Pidä huoli, että koko teippipinta on ihossa kiinni.
- Hellävaraisesti irroita L-teipin osa 2 suojakalvosta.
- Pidä kiinni L-teipin kohdasta 4, ja vedä rintaa jämäkästi ylöspäin. Rintojen koosta riippuen rintoja voidaan kohottaa 8-15cm. Kiinnitä teippi ihoon kiinni painamalla hellävaraisesti. L-teippi tuo rintoja hieman sisäänpäin luoden paremman rintavaon. Pidä kiinni L-teipin osasta 4, ja toista sama L-teipin osalle 3.
- Poista suojakalvo osasta 4, ja aseta se iholle painamalla. Ideaalisesti osa 4 pitäisi asettaa hartialle, jotta saa paremman tuen.
- Poista suojakalvo T-teipin osasta 1 ja lisää T-teippi L-teipin päälle. Toista T-teipille sama kuin L-teipille; poista suojakalvo kohta kohdalta, ja nosta rintaa ylöspäin. Kun molemmat teipit on kiinnitetty vasempaan rintaan, toista sama oikealle rinnalle.

Poista Bye Bra:t ennen nukkumista. Bye Bra on allergiatestattu, mutta emme suosittele käyttämään niitä yli 8 tuntia. Bye Bra:n käytön ja poiston jälkeen emme suosittele käyttämään niitä uudestaan 72 tunnin aikana. Älä käytä Bye Bra:ta herkälle iholle, haavoille, arville, auringonpolttamalle tai -vaurioittamalle iholle tai jos olet raskaana tai imetät.

  • Muutitko mielesi? 14 Päivän palautusoikeus helposti Postin kautta. ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS! Muutitko mielesi? 14 Päivän palautusoikeus helposti Postin kautta. ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS!
  • ILMAINEN TOIMITUS - pakettitoimituksena postiin/automaattiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä kotiin 2-5 arkipäivässä. ILMAINEN TOIMITUS - pakettitoimituksena postiin/automaattiin 2-3 arkipäivässä tai kirjeenä kotiin 2-5 arkipäivässä.
  • Mietitkö tuotteen sopivuutta? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni" ja löydä oma kokosi! :) Mietitkö tuotteen sopivuutta? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni" ja löydä oma kokosi! :)

#ilovehersecret - kun haluat erottua eduksesi

Tag Products

Not found products.