Toimitusaika 1-5 arkipäivää - ILMAINEN TOIMITUS JA VAIHTO!
Musta pitsi- ja remmikoristeinen babydoll
20,79 €

Musta pitsi- ja remmikoristeinen babydoll

20,79 €

Musta pitsi- ja remmikoristeinen babydoll.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.

Materiaali: polyesteri + elastaani

Valitse:
Määrä

Viite: LC31408-2
 

Musta pitsi- ja remmikoristeinen babydoll.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38.
M, jos käytät normaalisti kokoa 40.
L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44.

Materiaali: polyesteri + elastaani

Ilmainen toimitus ja vaihto!
 
  • HerSecret laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa, jos tuote ei ollut sopiva! HerSecret laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa, ILMAINEN VAIHTO-OIKEUS ja voit myös helposti palauttaa, jos tuote ei ollut sopiva!
  • Toimitusaika postipakettina 1-2 arkipäivää, pikkupakettina/kirjeenä 2-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus! Toimitusaika postipakettina 1-2 arkipäivää, pikkupakettina/kirjeenä 2-5 arkipäivää. Ilmainen toimitus!
  • Mietitkö kokoasi? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi! Mietitkö kokoasi? Klikkaa tuotesivulla "Mikä on minun kokoni?" ja löydä täydellinen kokosi!
Saatat pitää myös

Tuotearviot (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Vahvistettu tilaaja
Tuotteen laatu
Tuotteen koko

Mukava päällä

Olin hieman pettynyt väriin, oikea väri oli tosi punainen, olin tilaavinani hieman syvemmän punaisen (viiininpunaiseen päin). Koko oli aika lailla oikea. Plussaa siitä että rintojen kohdalla on kaksinkertainen kangas. Mukana olleet stringit olivat aika reilut ja epämukavat päällä (mieluummin ottaisin mukana vähän enemmän kangasta omaavat housut kuin pelkät narut).

HerSecret.fi vastaus arvioon:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että väri ei vastannut toiveitasi. Näytön asetukset saattavat valitettavasti hieman vääristää väriä.<br /> <br /> Voit halutessasi vaihtaa babydollin ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen täysin ilmaiseksi; vaihto onnistuu helposti asiakaspalvelumme kautta! Tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Sinimusta pitkähihainen pitsikoristeinen olkapäät paljastava väljä pusero. Pusero ei jousta. Pituus: 48,5cm (S), 50cm (M), 51,5cm (L), 53cm (XL), 54,5cm (XXL) Valitse koko: S, jos käytät normaalisti kokoa 36-38. M, jos käytät normaalisti kokoa 40-42. L, jos käytät normaalisti kokoa 42-44. XL,...