Viininpunainen pitsi- ja remmikoristeinen choker-alusasusetti sisältää läpinäkyvän kaarituettoman braletten, tangat ja choker-sukkanauhaliivit. Bralette sopii parhaiten n. B-kuppisille.

Valitse koko:

S, jos käytät normaalisti kokoa 34-36.
M, jos käytät normaalisti kokoa 38.
L, jos käytät normaalisti kokoa 40-42.

Materiaali: polyesteri + elastaani

Asiakkaiden arviot

Anniina K. 2021 / 9 / 22

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Ei vastannut lainkaan odotuksia

Tuote oli luonnossa täysin eri, mitä kuva antaa ymmärtää. Rintaliiviosio näytti todella mammamaisilta, kuppi oli todella pieni ja ympärys järkyttävän iso. Kangas ja materiaalit oli kauttaaltaan todella ohutta ja setin mitoitus oli todella outo. Saamani setti näytti kiinaversiolta nettisivun tuotekuvaan verrattuna. Väri oli sentään samankaltainen, kuin kuvassa.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että tuote ei vastannut toiveitasi. Voit vaihtaa asun ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Asulla on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Milla 2021 / 8 / 4

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Arvostelu

Aivan upean värinen setti! Pidin siitä, että yläosassa ei ole kaaritukia tai toppauksia, joten sen alle voi hyvin laittaa myös rintsikat, kuten ilmeisesti myös kuvassa on. Setti näyttää tosi hyvältä mustien push upien kanssa. Alaosa oli mielestäni hieman normaalia pienempää kokoa, vaikka löysäsin remmit äärimmilleen. Mahtui kuitenkin.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! :)

Noora S. 2021 / 7 / 13

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

Suosittelen

Vastasi hyvin kokoaan.

Kaupan vastaus:
Kiva kuulla, kiitos paljon palautteestasi! :)

Julia 2021 / 7 / 9

Vahvistettu tilaaja

Tuotteen laatu

Tuotteen koko

En suosittele

Saamani tuote oli kaukana kuvan tuotteesta, vain väri, choker ja reisien ”remmit” paljastivat sen, että kuvan asua oltiin yritetty jältitellä - huonosti.

Kaupan vastaus:
Kiitos paljon palautteestasi! Onpa harmi kuulla, että asu ei vastannut toiveitasi. Voit vaihtaa jälleenmyyntikelpoisen tuotteen ilmaiseksi mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen. Jälleenmyyntikelpoisella tuotteella on myös normaali 14 päivän palautusoikeus. :)

Uutiskirje

Lähetämme tietoa uusista tuotteista ja saat heti 5€ alennuksen yli 50 euron tilauksesta.

Sulje