Etkö löytänyt vastausta?

"Toimitusaika 2-5 arkipäivää" tai "Toimitusaika 1-2 arkipäivää" - mitä se tarkoittaa? Milloin saan tilaukseni?


Tilauksen lähettäminen


Jos tilaat arkena ennen klo 14, lähetetään tilauksesi tavallisesti vielä samana päivänä. Ruuhka-aikoina myös osa ennen klo 14 tehdyistä tilauksista voidaan lähettää seuraavana arkipäivänä.  Toimitusaika lasketaan tilauksen lähettämisestä eli jos tilaat esimerkiksi sunnuntaina, lähetetään tilauksesi maanantaina ja tilaus on tavallisesti perillä 2-5 arkipäivän kuluessa tästä.

Jos taas tilaat maanantaina iltapäivällä, lähetetään tilaus seuraavana arkipäivänä ja se on perillä 2-5 arkipäivän kuluttua lähettämisestä.

Pakettina lähetettyjen tilausten toimitusaika on tavallisesti 1-2 arkipäivää - kirjeenä/pienlähetyksenä lähetyt tilaukset toimitetaan 2-5 arkipäivässä.
Voit tarkistaa toimitustapasi ennen tilauksen vahvistamista.

Huom: Posti ei jaa kirjepostia tiistaisin.

Tilaus viikonloppuna?


Koska posti ei kulje viikonloppuisin eikä iltaisin, pystymme lähettämään viikonloppuna, illalla tai pyhäpäivänä tehdyt tilaukset vasta seuraavana arkipäivänä ja toimitusaika on tällöin tästä lähettämispäivästä lähtien 2-5 arkipäivää.
Suurin osa pakettina lähetetyistä tilauksista (98%) on kuitenkin perillä jo yhdessä arkipäivässä, loput toisena arkipäivänä.
Valitettavasti emme kuitenkaan pysty vaikuttamaan Postin mahdollisiin viivästyksiin. Viivästykset ovat erittäin harvinaisia, mutta olemme varanneet arvioituun toimitusaikaamme yhden ylimääräisen arkipäivän postin mahdollisia viivästyksiä varten.