Etkö löytänyt vastausta?

4. Odota vahvistusta


A. Palautuksen kuljetus

Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on vastaanotettu, hyväksytty ja käsitelty. Asiakaspalautuksen kuljetuksessa menee yleensä noin viikko ja palautuksen käsittelyssä muutamia arkipäiviä. Odotathan, että palautuksen lähettämisestä on kulunut yli 2 viikkoa, ennen kuin kysyt palautuksen perään.

B. Laskutuksen korjaus / rahojen palautus

Korjaamme HerSecret laskun heti palautuksen käsittelyn jälkeen. Voit maksaa alkuperäiseltä laskulta pitämiesi tuotteiden hinnan (muistathan ottaa huomioon mahdollisen palautusmaksun), päivitettyä laskua ei lähetetä sähköpostitse. Tarkista ajankohtainen saldosi Omat sivut -palvelusta varmistaaksesi oikean summan.

Jos olet maksanut tilauksesi etukäteen, rahat palautuvat alkuperäiselle maksutavallesi (pankkitili tai kortti) pikimmiten palautuksen käsittelyn jälkeen. Rahapalautuksesta vähennetään mahdollinen palautusmaksu. Avarda Oy palauttaa rahat, jos maksutapanasi on ollut verkkomaksu tai korttimaksu. Jos Sinulla on kysyttävää rahapalautukseen tai laskutukseen liittyen, olethan yhteydessä maksutapakumppanimme Avardan asiakaspalveluun.