Etkö löytänyt vastausta?

Kuinka palautan tilauksen? Onko palauttaminen maksullista?


Kuinka paljon palauttaminen maksaa?

Pelkkä palautus on maksullinen; Palauta Postin asiakaspalautusta käyttäen (sinun ei tule maksaa palautuksesta Postissa) – Perimme asiakkaalta palautuskulut 5,00€ palautuksen käsittelyn yhteydessä. Jos kuitenkin vaihdat tuotteita, ei palautuskulua veloiteta. Tilaukseen kuuluu yksi ilmainen vaihto, voit ottaa vaihdosta yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Jos asiakas ei vaihda tuotteita palautuksensa yhteydessä, saa hän 5€ lahjakortin (veloitettua palautuskulua vastaavan) käytettäväksi verkkokauppaamme. Asiakas saa ilmoituksen lahjakortistaan sähköpostitse ja asiakkaalla on 28 päivää käyttää lahjakortti verkkokaupassamme; jos asiakas ei käytä lahjakorttiaan 28 vuorokauden kuluessa palautuksen käsittelystä, alennus vanhenee ja asiakkaan katsotaan palauttaneen tilauksen.

(*) Myös pelkkä palautus on ilmainen, kun jompi kumpi alla olevista ehdoista täyttyy:

a) asiakas pitää tuotteita vähintään 40 euron arvosta.

b) asiakas tilaa saman tuotteen kahdessa koossa sovitettavaksi, ja palauttaa epäsopivan koon (verrattavissa vaihtotilaukseen). Jos asiakas palauttaa samalla myös muita tuotteita, tulee pidettyjen tuotteiden olla arvoltaan yli 40 euroa, jotta palautus on ilmainen.


Vaihto
Jos haluat vaihtaa kokoa tai tuotetta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@hersecret.fi

Jos vaihdolla on kiire tai vaihdossa haluamasi tuote on kalliimpi kuin alunperin tilaamasi tuote, teethän uuden tilauksen verkkokaupassa. Otamme tämän uuden tilauksesi huomioon käsitellessämme palautustasi emmekä veloita palautusmaksua.