Sivuarvostelut ( 533 ) RSS-feedi
0 1 2 3 4 (4,7/5)

Käyttäjältä MinnaN, 0 1 2 3 4
MinnaN
Sain erinomaista palvelua vaihtaessani tuotteen. Nopea vastaus ja äärettömän ystävällinen palv ...
Mar 17, 2018
Käyttäjältä Tyynetär, 0 1 2 3 4
Tyynetär
Ei parempaa palvelua voisi saada,mitä olen saanut.On todella harvinaista saada näin mahtavaa palve ...
Mar 17, 2018
Käyttäjältä Rita, 0 1 2 3 4
Rita
Pieni pettymys kun tilauksessa oli väärä tuote oikean tuotteen pussissa kylläkin. Ottaessani yht ...
Mar 16, 2018
Käyttäjältä mikaela elomaa, 0 1 2 3 4
mikaela elomaa
Todella paljonkiitoksia hyvästä palvelusta jossa sain neuvoja verkkomaksun käytöstä !!!!!
Mar 15, 2018
Rakkaalla lapsella on monta nimeä: Leggingsit, legginsit tai tuttavallisemmin leggarit, tuo yksi muotimaailman kiistellyimmistä vaatekappaleista. Siinä missä toiset inhoavat, toiset rakastavat leggingsejä. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, tämä kategoria on Sinulle!

Oikeinkäytettynä leggingseillä on kiistatta oma paikkansa jokaisen muotitietoisen naisen vaatekaapissa. Leggingsit ovat paras valinta tunikoiden ja pidempien toppien/paitojen kanssa, jotka tuntuvat liian lyhyiltä käytettäväksi mekon tapaan. Leggingsit eivät ainoastaan tunnu päällä mukavimmilta, vaan myös näyttävät parhaimmalta, kun kyseessä on ihoamyötäilevä vaate; leggingseissä ei ole nappeja, taskuja, vetoketjua yms., jotka näkyisivät ikävästi vaatteen alta läpi ja toisivat ylimääräisiä muhkuroita asuun.

Kiistellyn vaatekappaleen maineen leggingsit ovat saaneet, koska osa käyttää leggingsejä housujen tapaan. Leggingsit eivät ole housut! Leggingsien käytön "perussääntönä" voidaan pitää takapuoli piiloon -sääntöä, eikä niitä pitäisi yhdistää lyhyen paidan/topin kanssa.

Leggingsien sijaan mukavuudenhaluisten kannattaisi valita treggingsit (trousers + leggings = treggings), jotka ovat päällä lähes yhtä mukavat kuin leggingsit, mutta voidaan käyttää housujen tilalla. Löydät valikoimastamme treggingsejä "Housut ja farkut" -kategoriastamme!

Suurin osa leggingseistämme ovat yhden koon vaatteita (one size), jotka sopivat parhaiten XS-M tai S-M -kokoisille. Monet leggingsit joustavat paljon ja mahtuisivat L-kokoisillekin. Emme kuitenkaan suosittele leggingsejä kokosuositusta isommille, sillä liian paljon venyessään leggingsit menevät helposti rikki. Emme valitettavasti korvaa rikkimenneitä leggingsejä, jos ne ovat rikkoontuneet liiallisen venymisen seurauksena.

Suosittelemme tutustumaan tuotetiedoissa lukeviin tuotemittoihin ja koko-opastuksiin ennen tuotteen tilaamista. Leggingseillämme on normaali 14 päivän ILMAINEN vaihto-oikeus eli voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon täysin ilmaiseksi.

Leggingsit Tässä kategoriassa on 116 tuotetta.

per sivu
Näytetään 1 - 8 116 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 116 tuotteesta
Close