Sivuarvostelut ( 553 ) RSS-feedi
0 1 2 3 4 (4,7/5)

Käyttäjältä Janita, 0 1 2 3 4
Janita
En ole koskaan saanut näin hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua. Tuotteet saapuvat nopeasti j ...
Jul 10, 2018
Käyttäjältä Taina Kinnunen, 0 1 2 3 4
Taina Kinnunen
Erittäin nopea ja hyvä palvelu. Palvelu on asiallista ja ystävällistä.
Jun 20, 2018
Käyttäjältä Erja Mettinen, 0 1 2 3 4
Erja Mettinen
Palvelu on erinomaista .Parempaa kuin missään muualla
Jun 15, 2018
Käyttäjältä Minna, 0 1 2 3 4
Minna
Tuotteilla nopea toimitus ja saamani asiakaspalvelu oli aivan ensiluokkaista. Vastaus viestiini tuli ...
Jun 13, 2018
Rakkaalla lapsella on monta nimeä: Leggingsit, legginsit tai tuttavallisemmin leggarit, tuo yksi muotimaailman kiistellyimmistä vaatekappaleista. Siinä missä toiset inhoavat, toiset rakastavat leggingsejä. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, tämä kategoria on Sinulle!

Oikeinkäytettynä leggingseillä on kiistatta oma paikkansa jokaisen muotitietoisen naisen vaatekaapissa. Leggingsit ovat paras valinta tunikoiden ja pidempien toppien/paitojen kanssa, jotka tuntuvat liian lyhyiltä käytettäväksi mekon tapaan. Leggingsit eivät ainoastaan tunnu päällä mukavimmilta, vaan myös näyttävät parhaimmalta, kun kyseessä on ihoamyötäilevä vaate; leggingseissä ei ole nappeja, taskuja, vetoketjua yms., jotka näkyisivät ikävästi vaatteen alta läpi ja toisivat ylimääräisiä muhkuroita asuun.

Kiistellyn vaatekappaleen maineen leggingsit ovat saaneet, koska osa käyttää leggingsejä housujen tapaan. Leggingsit eivät ole housut! Leggingsien käytön "perussääntönä" voidaan pitää takapuoli piiloon -sääntöä, eikä niitä pitäisi yhdistää lyhyen paidan/topin kanssa.

Leggingsien sijaan mukavuudenhaluisten kannattaisi valita treggingsit (trousers + leggings = treggings), jotka ovat päällä lähes yhtä mukavat kuin leggingsit, mutta voidaan käyttää housujen tilalla. Löydät valikoimastamme treggingsejä "Housut ja farkut" -kategoriastamme!

Suurin osa leggingseistämme ovat yhden koon vaatteita (one size), jotka sopivat parhaiten XS-M tai S-M -kokoisille. Monet leggingsit joustavat paljon ja mahtuisivat L-kokoisillekin. Emme kuitenkaan suosittele leggingsejä kokosuositusta isommille, sillä liian paljon venyessään leggingsit menevät helposti rikki. Emme valitettavasti korvaa rikkimenneitä leggingsejä, jos ne ovat rikkoontuneet liiallisen venymisen seurauksena.

Suosittelemme tutustumaan tuotetiedoissa lukeviin tuotemittoihin ja koko-opastuksiin ennen tuotteen tilaamista. Leggingseillämme on normaali 14 päivän ILMAINEN vaihto-oikeus eli voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon täysin ilmaiseksi.

Leggingsit Tässä kategoriassa on 118 tuotetta.

per sivu
Näytetään 1 - 12 118 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 118 tuotteesta
Close