Sivuarvostelut ( 533 ) RSS-feedi
0 1 2 3 4 (4,7/5)

Käyttäjältä MinnaN, 0 1 2 3 4
MinnaN
Sain erinomaista palvelua vaihtaessani tuotteen. Nopea vastaus ja äärettömän ystävällinen palv ...
Mar 17, 2018
Käyttäjältä Tyynetär, 0 1 2 3 4
Tyynetär
Ei parempaa palvelua voisi saada,mitä olen saanut.On todella harvinaista saada näin mahtavaa palve ...
Mar 17, 2018
Käyttäjältä Rita, 0 1 2 3 4
Rita
Pieni pettymys kun tilauksessa oli väärä tuote oikean tuotteen pussissa kylläkin. Ottaessani yht ...
Mar 16, 2018
Käyttäjältä mikaela elomaa, 0 1 2 3 4
mikaela elomaa
Todella paljonkiitoksia hyvästä palvelusta jossa sain neuvoja verkkomaksun käytöstä !!!!!
Mar 15, 2018
Naisellisia korsetteja voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen. Voit käyttää korsettia vaatteiden alla "vyötärönkavennukseen", yläosan sijaan näyttävänä toppina tai yllättää puolisosi naisellisuuttasi korostavalla korsetilla.

Kun käyttötarkoituksenasi on vaatteiden alla pidettävä vartaloa muotoileva korsetti, suosittelemme mahdollisimman pelkistettyä korsettia (ei ylimääräisiä koristeita, jotka näkyvät helposti vaatteiden alta läpi). Tähän käyttötarkoitukseen käy erityisen hyvin valikoimastamme löytyvä hakaskiinnityksellinen vyötärökorsetti. Tätä tuotetta on saatavilla kokoina XS-6XL! HUOM: kokomitoitus on pientä - tutustuthan tuotetiedoissa lukevaan koko-opastukseen.

Monet morsiamet käyttävät hääpuvun alla korsettia tärkeänä päivänään. Jos halutaan luoda korsetilla myös rintoihin ryhtiä, suosittelemme alle pelkistettyä Valkoista korsettia (saatavilla kokoina S-4XL). Jos haussa on vyötärökorsetti, alle sopii hyvin Nude hakaskiinnityksellinen vyötärökorsetti (XS-6XL).

Koristeelliset korsetit sopivat hyvin bileasun yläosaksi housujen kaveriksi ja kääntävät varmasti pään. Useimpia koristeellisia korsetteja on saatavilla kokoina S-XXL.

Jos haluat ilahduttaa puolisoasi ja kaipaat enemmän muotoja, kireä korsetti yhdistettynä push up -liiveihin luo mukavan poven myös pienirintaisille. Naisellisia muotoja korostava ja rintoja kohottava korsetti onkin yksi seksikkäimmistä alusasuista! Yhdistä korsetti esimerkiksi superlyhyeen mikrohameeseen, sukkanauhaliiveihin ja verkkosukkiin.

Valikoimassamme on joitakin ns. kuppiosallisia korsetteja (esim. Gwinny korsetti), jotka sopivat parhaiten melko pienirintaisille. Muut korsetit sopivat hyvin myös isorintaisille!

Suurin osa korseteistamme ovat kooltaan S-XXL. Valikoimastamme löytyy kuitenkin korsetteja kokoskaalalla XS-6XL. XXL-kokoa isommat korsetit löydät XL-kategoriasta. Huomioithan, että korsettien koot ovat huomattavasti normaalia pienemmät. Koollisten tuotteiden tuotetiedoista löydät aina koko-opastuksen oikean koon valintaan.

Suosittelemme tutustumaan tuotetiedoissa lukeviin tuotemittoihin ja koko-opastuksiin ennen tuotteen tilaamista. Suosittelemme myös tutustumaan korsetin osto-oppaaseemme.

Korseteillamme on normaali 14 päivän ILMAINEN vaihto-oikeus eli voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon täysin ilmaiseksi.

Korsetit Tässä kategoriassa on 36 tuotetta.

per sivu
Näytetään 1 - 8 36 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 36 tuotteesta
Close