Sivuarvostelut ( 553 ) RSS-feedi
0 1 2 3 4 (4,7/5)

Käyttäjältä Janita, 0 1 2 3 4
Janita
En ole koskaan saanut näin hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua. Tuotteet saapuvat nopeasti j ...
Jul 10, 2018
Käyttäjältä Taina Kinnunen, 0 1 2 3 4
Taina Kinnunen
Erittäin nopea ja hyvä palvelu. Palvelu on asiallista ja ystävällistä.
Jun 20, 2018
Käyttäjältä Erja Mettinen, 0 1 2 3 4
Erja Mettinen
Palvelu on erinomaista .Parempaa kuin missään muualla
Jun 15, 2018
Käyttäjältä Minna, 0 1 2 3 4
Minna
Tuotteilla nopea toimitus ja saamani asiakaspalvelu oli aivan ensiluokkaista. Vastaus viestiini tuli ...
Jun 13, 2018
Naisellisia korsetteja voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen. Voit käyttää korsettia vaatteiden alla "vyötärönkavennukseen", yläosan sijaan näyttävänä toppina tai yllättää puolisosi naisellisuuttasi korostavalla korsetilla.

Kun käyttötarkoituksenasi on vaatteiden alla pidettävä vartaloa muotoileva korsetti, suosittelemme mahdollisimman pelkistettyä korsettia (ei ylimääräisiä koristeita, jotka näkyvät helposti vaatteiden alta läpi). Tähän käyttötarkoitukseen käy erityisen hyvin valikoimastamme löytyvä hakaskiinnityksellinen vyötärökorsetti. Tätä tuotetta on saatavilla kokoina XS-6XL! HUOM: kokomitoitus on pientä - tutustuthan tuotetiedoissa lukevaan koko-opastukseen.

Monet morsiamet käyttävät hääpuvun alla korsettia tärkeänä päivänään. Jos halutaan luoda korsetilla myös rintoihin ryhtiä, suosittelemme alle pelkistettyä Valkoista korsettia (saatavilla kokoina S-4XL). Jos haussa on vyötärökorsetti, alle sopii hyvin Nude hakaskiinnityksellinen vyötärökorsetti (XS-6XL).

Koristeelliset korsetit sopivat hyvin bileasun yläosaksi housujen kaveriksi ja kääntävät varmasti pään. Useimpia koristeellisia korsetteja on saatavilla kokoina S-XXL.

Jos haluat ilahduttaa puolisoasi ja kaipaat enemmän muotoja, kireä korsetti yhdistettynä push up -liiveihin luo mukavan poven myös pienirintaisille. Naisellisia muotoja korostava ja rintoja kohottava korsetti onkin yksi seksikkäimmistä alusasuista! Yhdistä korsetti esimerkiksi superlyhyeen mikrohameeseen, sukkanauhaliiveihin ja verkkosukkiin.

Valikoimassamme on joitakin ns. kuppiosallisia korsetteja (esim. Gwinny korsetti), jotka sopivat parhaiten melko pienirintaisille. Muut korsetit sopivat hyvin myös isorintaisille!

Suurin osa korseteistamme ovat kooltaan S-XXL. Valikoimastamme löytyy kuitenkin korsetteja kokoskaalalla XS-6XL. XXL-kokoa isommat korsetit löydät XL-kategoriasta. Huomioithan, että korsettien koot ovat huomattavasti normaalia pienemmät. Koollisten tuotteiden tuotetiedoista löydät aina koko-opastuksen oikean koon valintaan.

Suosittelemme tutustumaan tuotetiedoissa lukeviin tuotemittoihin ja koko-opastuksiin ennen tuotteen tilaamista. Suosittelemme myös tutustumaan korsetin osto-oppaaseemme.

Korseteillamme on normaali 14 päivän ILMAINEN vaihto-oikeus eli voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon täysin ilmaiseksi.

Korsetit Tässä kategoriassa on 32 tuotetta.

per sivu
Näytetään 1 - 12 32 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 32 tuotteesta
Close