Sivuarvostelut ( 533 ) RSS-feedi
0 1 2 3 4 (4,7/5)

Käyttäjältä MinnaN, 0 1 2 3 4
MinnaN
Sain erinomaista palvelua vaihtaessani tuotteen. Nopea vastaus ja äärettömän ystävällinen palv ...
Mar 17, 2018
Käyttäjältä Tyynetär, 0 1 2 3 4
Tyynetär
Ei parempaa palvelua voisi saada,mitä olen saanut.On todella harvinaista saada näin mahtavaa palve ...
Mar 17, 2018
Käyttäjältä Rita, 0 1 2 3 4
Rita
Pieni pettymys kun tilauksessa oli väärä tuote oikean tuotteen pussissa kylläkin. Ottaessani yht ...
Mar 16, 2018
Käyttäjältä mikaela elomaa, 0 1 2 3 4
mikaela elomaa
Todella paljonkiitoksia hyvästä palvelusta jossa sain neuvoja verkkomaksun käytöstä !!!!!
Mar 15, 2018
Housut ja farkut -kategoriamme sisältää toinen toistaan upeampia farkkuja ja housuja. Näistä housuista ei näyttäviä yksityiskohtia puutu! Valikoimamme sisältää myös Curvy Girls Size -malliston, josta löydät upeita housuja ja farkkuja kokoon 48 saakka!

Meillä on sekä matala- että korkeavyötäröisiä housuja ja farkkuja. Takapuolta korostavat naiselliset korkeavyötäröiset housut sopivat erityisen hyvin muodokkaille naisille. Seksikkäät matalavyötäröiset housut näyttävät upeilta varsinkin hoikkavartaloisilla naisilla.

Housujen ja farkkujen numerokoot ovat yleensä "normaalimitoitusta" eli sopiva koko on sama kuin mitä käytät normaalisti. Kirjainkoolliset housut ovat huomattavasti normaalia pienempää mitoitusta (esimerkiksi koko XL vastaa yleensä kokoa 42). Koollisten tuotteiden tuotetiedoista löydät aina koko-opastuksen oikean koon valintaan ja suosittelemme ottamaan ne huomioon tilausta tehdessä.

Housuilla ja farkuilla on normaali 14 päivän ILMAINEN vaihto-oikeus eli voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai kokonaan eri tuotteeseen täysin ilmaiseksi! Suosituimpien mallien kysytyimmät koot myydään aina nopeasti loppuun; jos suosikkihousujasi on oikeassa koossa varastossa, suosittelemme laittamaan ne heti tilaukseen, niin ei tarvitse myöhemmin katua. :) Meillä saat laskulla aina 14 päivää maksuaikaa ilman lisäkuluja. Ole meihin yhteydessä, jos tarvitset enemmän maksuaikaa!

Miksi suosittelemme meidän valikoimamme upeita housuja? Kaikki tietävät, että peppu on nyt todella POP. Yhä useammalla bileasu koostuu nykyään bilemekon sijaan näyttävistä tekonahkahousuista tai farkuista, jotka tuovat takapuolen paremmin esille. Valikoimassamme on saatavilla myös push up -farkkuja ja tekonahkahousuja, joiden leikkaukset saavat takapuolen näyttämään upealta ja entistä pyöreämmältä.

Seksikkäät tekonahkahousumme eivät ole ujon tytön valinta, sillä näissä housuissa keräät varmasti katseita. Tekonahkahousut yhdistettynä upeaan yläosaan on täydellinen valinta itsevarmalle naiselle, joka rakastaa valokeilassa olemista. Tekonahkahousut käyvät upeasti viikonlopun juhlintaan, pikkujouluihin kuin myös uuden vuoden bileisiin.

Housut & farkut Tässä kategoriassa on 163 tuotetta.

Alakategoriat

per sivu
Näytetään 1 - 8 163 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 163 tuotteesta
Close