Close

Housut & farkut

 
Housut ja farkut -kategoriamme sisältää toinen toistaan upeampia farkkuja ja housuja. Näistä housuista ei näyttäviä yksityiskohtia puutu!

Kaikki tietävät, että peppu on nyt todella POP. Yhä useammalla bileasu koostuukin nykyään bilemekon sijaan tiukoista tekonahkahousuista tai näyttävistä farkuista, jotka tuovat takapuolen paremmin esille. Valikoimassamme on saatavilla myös push up -farkkuja, joiden leikkaukset saavat takapuolen näyttämään entistä pyöreämmältä.

Seksikkäät tekonahkahousumme eivät ole ujon tytön valinta, sillä näissä housuissa keräät varmasti katseita. Tekonahkahousut yhdistettynä upeaan yläosaan on täydellinen valinta itsevarmalle naiselle, joka rakastaa valokeilassa olemista. Tekonahkahousut käyvät upeasti viikonlopun juhlintaan, pikkujouluihin kuin myös uuden vuoden bileisiin.

Valikoimastamme löytyy sekä matala- että korkeavyötäröisiä farkkuja. Takapuolta korostavat naiselliset korkeavyötäröiset farkut sopivat erityisen hyvin muodokkaille naisille. Seksikkäät matalavyötäröiset farkut näyttävät upeilta varsinkin hoikkavartaloisilla naisilla.

Housujen ja farkkujen numerokoot ovat yleensä "normaalimitoitusta" eli sopiva koko on sama kuin mitä käytät normaalisti. Kirjainkoolliset housut ovat huomattavasti normaalia pienempää mitoitusta (esimerkiksi koko XL vastaa yleensä kokoa 42). Koollisten tuotteiden tuotetiedoista löydät aina koko-opastuksen oikean koon valintaan ja suosittelemme ottamaan ne huomioon tilausta tehdessä.

Housuilla ja farkuilla on normaali 14 päivän ILMAINEN vaihto-oikeus eli voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon täysin ilmaiseksi.

Tällä hetkellä suurin osa housuista/farkuista ovat valitettavasti kokoa 34-42/XS-XL. Upeat isommat naiset, emme ole unohtaneet teitä - pyrimme saamaan useampia housuja tulevaisuudessa myös isommassa koossa!

Housut & farkut Tässä kategoriassa on 130 tuotetta.

Alakategoriat

per sivu
Näytetään 1 - 36 130 tuotteesta
Näytetään 1 - 36 130 tuotteesta
Close