Yritysinfo - tietoa meistä

HerSecret.fi on 5.4.2012 avattu nuorten ja nuorekkaiden trenditietoisten naisten ostosparatiisi. Valikoimassamme on tällä hetkellä noin 2800 erilaista tuotetta, ja saamme uusia tuotteita viikoittain. Monipuolinen valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Haluamme tarjota näyttäviä massasta eroavia vaatteita, joita ei ole ihan jokaisella vastaantulijalla.

Tavoitteenamme on pitää hintatasomme mahdollisimman matalalla, jotta myös opiskelijoilla ja pienituloisilla, on mahdollisuus ostaa upeita ja näyttäviä vaatteita. Maahantuomme itse kaikki tuotteemme, ja minimoimme ylimääräiset kulut, jotta asiakkaamme saavat hankittua tuotteet mahdollisimman edullisesti omakseen.

Ota meihin yhteyttä!

Puhelimitse: 09 3158 1953
WhatsAppilla: 09 3158 1953

Sähköpostitse:
[email protected] - yleiset tilaamiseen, vaihtotilauksiin, palautuksiin, tuotteisiin yms. liittyvät asiat
[email protected] – yhteistyöehdotukset ja –asiat

Voit olla meihin yhteydessä myös chattimme kautta!

Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja ostokokemukseen. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiin aina mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelumme palvelee suomeksi ja englanniksi.

Yritystiedot

Y-tunnus: 2332380-6
HerSecret.fi
Miilukatu 5
70620 KUOPIO

Toimitus

Varastomme sijaitsee Ahvenanmaalla, ja kaikki tilattavissa olevat tuotteemme ovat valmiina Ahvenanmaan varastollamme valmiina postitettavaksi. Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää, ja toimitus on ilmainen.