Yritysinfo - tietoa meistä


HerSecret.fi on 5.4.2012 avattu nuorten ja nuorekkaiden naisten verkkokauppa, joka on auki 24/7. Käy katsomassa upeat yhteistyökumppanimme täältä.

HerSecret.fi - nuorten naisten vaatekauppa, kun haluat erottua eduksesi

 

Yhteystiedot

[email protected]

- yleiset tilaamiseen, vaihtotilauksiin, palautuksiin yms. liittyvät asiat

 

[email protected]

- tuotetiedustelut

 

[email protected]

- yhteistyöehdotukset yms.

 

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiin aina mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi.


Yritystiedot

Y-tunnus: 2332380-6

HerSecret.fi (Gameon.fi verkkokauppa)

Miilukatu 5

70620 KUOPIOValikoima

Valikoimaamme kuuluu tällä hetkellä noin 3000 erilaista tuotetta ja saamme uusia tuotteita viikoittain. Monipuolinen valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Haluamme tarjota massasta eroavia vaatteita, joita ei ole ihan jokaisella vastaantulijalla.

 


Toimitus

Toimitamme tuotteemme Ahvenanmaan varastoltamme. Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 2-3 arkipäivää. Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät toimituskulut! Lisätietoa toimituksesta löydät toimitusehdoistamme.

 


Hintataso

Tavoitteenamme on pitää hintatasomme mahdollisimman matalalla, jotta kaikilla, myös opiskelijoilla, on mahdollisuus ostaa upeita ja näyttäviä vaatteita. Maahantuomme itse kaikki tuotteemme ja minimoimme ylimääräiset kulut, jotta asiakkaamme saavat hankittua tuotteet mahdollisimman edullisesti omakseen.