Yhteistyökumppanimme:

 Yhteistyökumppanimme - HerSecret.fi

 

Miss Rock on kauneuskilpailu, jossa hyväksytään tatuoinnit, lävistykset ja räväkämpi ulkonäkö. Säännöt poikkeavat muista missikisoista, sillä haussa on kaikkea muuta kuin perinteisissä missikisoissa.

Nettisivut: http://www.missrock.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/MissRockFinland.

 

Afrodisiac on sähäkkä ja näyttävä show-tanssiryhmä joka koostuu miestanssijasta ja joukosta nuoria kauniita naistanssijoita. Show:mme yhdistelee hittimusiikkia, erilaisia teemoja sekä jopa Etelä-Korealaista popmusiikkia. Ryhmällä on takanaan mm. hopea ja pronssisijoitukset tanssikilpailuista, Kauneus & Terveysmessut 2012, Maailma Kylässä-festivaalit 2013, Kotkan Meripäivät 2013 meripäiväareenalla sekä liuta muita pienempiä ja suurempia esiintymisiä ympäri Suomen.

Afrodisiac:in nettisivut

Afrodisiac:in Facebook-sivut

Afrodisiac:in blogi

Video tanssiesityksestä, joka ylsi KDC-tanssikilpailussa kolmannelle sijalle!Angelic-showgirls on kaikkea mitä tarvitset ;) coyote uglysta reiveihin, tarjoilua, juontokeikkoja, bilettäjiä, esitanssijoita.. Lanseeraamme itseämme showgirlseinä juurikin siksi että tehtävä-alueemme on niin laaja! Meiltä löydät myös promo-,pr-ja mainostytöt sekä malleja erilaisiin tehtäviin ja kuvauksiin! Ryhmä on täynnä
sähäköita ja kauniita naisia jotka tietää mitä kunnon meno, biletys ja esiintyminen on!
Angelicin on perustanut vuonna 2013 ,Lamourettesin team leaderina kuin myöskin 'Super Marjo ja tytöt' -ohjelmasta tutuksi tullut Piia Rautio ja ryhmä on täynnä vankkoja ammattilaisia sekä julkisuudesta sekä tv:stä tuttuja kasvoja.

Angelic-showgirls nettisivut

Angelic-showgirls Facebook-sivutBIONICcrew on ammattitaitoinen ja näyttävä, viidestä lahjakkaasta nuoresta naisesta koostuva tanssiryhmä. Show:mme sisältää tanssityylejä hiphopista show-tanssiin sekä lattareihin. Show on tunnelmaa nostattava, laadukas ja vauhdikas ohjelmanumero. Monipuolisuutemme vuoksi sovimme tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kaikilla tanssijoilla on pitkä tanssitausta, joten tanssitaitomme ja monipuolisuutemme ei jätä ketään kylmäksi! Valitse siis BIONICcrew, kun haluat laatua :)
BIONICcrew Facebook-sivut

PromovideoDesiresDancers on sähäkkä showtanssiryhmä joka koostuu tulisista lapin naisista! Koreografiamme ovat tiiviitä, monipuolisia, hyvin suunniteltuja ja eri tanssityylejä sisältäviä. Ryhmämme harjoittelee kovasti ja pyrimme saavuttamaan mahdollisen parhaan tuloksen. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi tilaisuuksiin kuin tilaisuuksiin. Tanssiryhmä on vasta hetken toiminut ja silti saavuttanut nopeasti hyvän maineen!  DesiresDancers keikkailee ympäri Suomen joten tule keikalle ja nää mitä lapin tulisen sähäkillä naisilla on tarjota!

DesiresDancers Facebook-sivut

YouTube

Twitter

NettisivutDuo Saras on kahden sirkusammattilaisen muodostama, ympäri Suomea ja ulkomailla jo vuosia esiintynyt akrobatiapari. Tarkkaan hiotut ja dynaamiset esitykset yhdistävät tanssia ja pariakrobatiaa. Kahden hyvän ystävän esityksistä paistaa yhdessä tekemisen riemu.

www.duosaras.net

www.facebook.com/DuoSaras

Instagram: @duosarasHigh Profile Solutions tarjoaa monipuoliset palvelut ja takaa korkealaatuiset tulokset! 

 
Välitämme näyttäviä ja ammattitaitoisia promoottoreita yritystilaisuuksiin, messuemäntiä, tuote-esittelijöitä ja edustushenkilöitä kaikkiin tapahtumiin! Meiltä saat myös mies- ja naismalleja niin catwalkeille kuin mainoskuviin. Lisäksi luomme mallikansioita olit sitten harrastaja, aloittelija tai ammattimalli.
 NiceKone keikkailee aktiivisesti alkuperäisellä kokoonpanolla sekä tekee yhteistyötä kovien ulkolaisten artistien kanssa kuten Snap, Mr.President, Daze.. Sekä on parhaillaan ysärikiertueella Culture Beatin, Living Joyn ym. kanssa. NiceKone on keikkailun lisäksi mukana mm. CarBabes 2014-kalenterissa, musiikkivideoilla, muotinäytöksissä, paljon mediassa jne. NiceKone on tullut tutuksi myös Boxing Night kehätyttöinä.

Nettisivut

FacebookRockstone Agency on vuonna 2012 perustettu ohjelmatoimisto. Rock-vivahteinen Rockstone on järjestänyt satoja tapahtumia, niin risteilyjä, festareita kuin klubikeikkoja ja koti-sekä ulkomaan kiertueita. Suomen ensimmäinen Miss Rock -kilpailu on myös Rockstonen järjestämä. Niin koti- kuin ulkomaan kovimmat nousevat yhtyeet löydät Rockstonen rosterista.
Lisää voi lukea Rockstonen kotisivuilta: www.rockstone.fi

FacebookYummeez - ehdottomasti näkemisen arvoinen tanssiryhmä. Koe näyttävä ja huikea show, jossa on astetta enemmän asennetta ja ammattitaitoa
Facebook

Nettisivut